ще модернизира военните бази в своя далечен север и ще

...
ще модернизира военните бази в своя далечен север и ще
Коментари Харесай

Австралия модернизира военни бази заради напрежение с Китай

ще модернизира военните бази в своя отдалечен север и ще разшири взаимни учения с американските сили след предизвестия за биенето на " барабаните на войната " в Тихоокеанския район, заяви Агенция Франс Прес.
Премиерът Скот Морисън разгласи проект на стойност повече от половин милиард щатски $ за възобновяване на четири военни образователни бази в отдалечения север през идващите пет години. Пакетът от усъвършенствания е по-обширен и по-скъп от в началото замисления преди две години и ще разреши повече взаимни учения с американски сили, в това число американски морски пехотинци, които минават на ротационен принцип в северното пристанище Дарвин, добавя организация Фокус.
" Винаги ще вършим нужното, с цел да подсигуряваме, че Австралия има качествата, от които се нуждае, с цел да пази своите ползи ", сподели Морисън в сряда.
През последните месеци консервативното му държавно управление звучи по-войнствено по въпросите на защитата, защото връзките с Китай се утежниха.
 Засилва се напрежението сред Австралия и Китай поради Пътя на коприната Засилва се напрежението сред Австралия и Китай поради " Пътя на коприната "
Пекин назова решението на Австралия да анулира постигнатото съглашение сред Китай и австралийския щат Виктория по плана за китайски...
Миналата година държавното управление на Морисън разкри проекти за трагично възстановяване въоръженията на своята войска с високотехнологични оръжия заради по-засилените закани от Пекин.
Експертите по защитата даже предложиха страната да обмисли развиването на качества за нуклеарно оръжие, защото релативно дребните стандартни сили на Австралия е малко евентуално да могат да защитят голямата континентална страна от нахлуване.
Тази седмица върховен държавен чиновник предизвести, че свободните страни " още веднъж чуват " " барабаните на войната " в района и новият министър на защитата Питър Дътън намерено размишлява за вероятността за война сред Китай и Тайван. Критиците упрекнаха държавното управление в основаване на рецесия, с цел да отклони вниманието от спряното разпространяване на имунизацията против ковид и отрицателната наклонност в поддръжката на изследвания на публичното мнение.
Бившият министър председател Кевин Ръд съобщи, че Морисън, Дътън и медийният магнат Рупърт Мърдок " обезверено се пробват да изместят вътрешния политически дневен ред от фиаското с имунизациите,климатичните промени и свадите със злоупотреби в Канбера ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР