Ще ми простите грубия език - мен животът ми мина

...
Ще ми простите грубия език - мен животът ми мина
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Във всяка партия има свестни хора

Ще ми простите грубия език - мен животът ми мина да ги понасям тия дърти мутри. Животът ми мина в това. Искам да оказа помощ на тая мръсна машина да се разкара.

Това разяснява пред бТВ Христо Петров - Ицо Хазарта в отговор на въпроса за какво още веднъж се цани за народен представител.

90-те години ги гредах по какъв начин чупят ръце и лепят лепенки по витрините на кафенета и магазини, в този момент ги виждам към този момент с костюми по какъв начин трябвало да има непоклатимост. Искам към този момент това нещо да се разкара, по тази причина желая да се задържа в политиката, уточни той.

Имам проблем с деумата " задкулисие ", тъй като за множеството хора тя не значи нищо. За мен това е мръсната машина, която съществува от повече от 30 години и тя работи. Точно тя е това, което спъва нашата хубава страна спрямо тези, на които най-малко малко желаеме да приличаме, уточни той.

Във всяка една партия има свестни хора. Но когато те влязат в политиката, идват хората от мръсната машина и им споделят, че нещата не се случват по този начин, както си мислиш. Те ти изясняват, че в случай че ги махнеш, на тяхно място ще дойдат други. Казват ти, че в действителност корупцията не е нещо чак толкоз неприятно. Само че аз не им имам вяра. Ако всеки е с това мислене, нито България щеше да я има 1300 години, нито пък страните в Европа, които харесваме, разяснява той.

Не забравяйте, че политиката се прави от хора. Тя не е абстракция. Тя е действителна. Но хората биват и положителни, и неприятни, уточни той.

  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР