Ще кажа публично каква е причината за тежките отношения на

...
Ще кажа публично каква е причината за тежките отношения на
Коментари Харесай

Калоян Паргов към ГЕРБ: Не ви вярват, че парите няма да изтекат в нечии джобове

Ще кажа обществено каква е повода за тежките връзки на Столична община с държавното управление. Не ви имат вяра! Не Ви имат вяра, че парите, които желаете и бъдат отпуснати, ще бъдат изхарчени дейно и няма да изтекат в нечии джобове. С тези думи ръководителят на групата на „ Българска социалистическа партия за България “ в СОС Калоян Паргов се обърна към ГЕРБ във връзка план за позиция по отношение на спомагателни средства за столичния градски превоз, оповестиха от пресцентъра на партията.

Групата на Българска социалистическа партия не поддържа позицията.

„ Г-жо Йорданова, ние не сме от една страна. Вие сте синдикалист и политик от ГЕРБ, аз съставлявам моята партия като ръководител на групата на Българска социалистическа партия в СОС. Недоверието към Вас, че можете да управлявате дейно, транспарантно и парите, които харчите в действителност отиват по предопределение, единствено Вие можете да го разчупите “, това съобщи Паргов.

Той напомни, че при започване на политическия сезон групата на Българска социалистическа партия излезе с декларация, обвързвана с новите действителности в политическия живот на страната. Тя беше обърната към управлението на Столична община и към болшинството в СОС, които би трябвало да се отърсят от стигмата на ГЕРБ, която като национално ръководеща партия постоянно стоеше зад тила на общината в София.

„ Сега, в този миг, при тези условия, ще се види същинското майсторство и умелост да управляваш общината и нейните системи “, посочи ръководителят на групата на Българска социалистическа партия и добави: „ Очевидно е, че Вие продължавате по остарелия метод “.

„ Групата на Българска социалистическа партия непроменяемо през годините е заявявала позицията си във връзка с промяната в превоза, на успеваемостта, на приключването на средства, във връзка с разходно-ориентирания метод, който употребявате и който и съдът отхвърли по нашата тъжба във връзка нарастването на цената на единичното пътешестване “, изясни Калоян Паргови съобщи, че не смята, че тази позиция би трябвало да бъде призната от целия общински съвет.

„ Запретнете ръкави и поемете отговорност. Разтичайте се в виновните институции и ги убедете в правотата на причините си. Само с позиции и заявления, повярвайте ми, този въпрос няма да се реши “, обърна се Паргов към болшинството на ГЕРБ в София.

Според него е явно, че не се търси решение на въпроса, а се търсят политически дивиденти в борбата, която се води сред ГЕРБ и ръководещата коалиция в страната.

„ Има нова действителност и би трябвало да я приемете - пари и вложения единствено против планове и успеваемост. Съобразете се с това, помислете и направете своите оферти към институциите. Стига да имате политическа воля и предпочитание “, безапелационен бе Калоян Паргов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР