Ще използвам всички възможности които ми дава поста на евродепутат

...
Ще използвам всички възможности които ми дава поста на евродепутат
Коментари Харесай

Светослав Малинов: ГЕРБ извършиха предателство за АЕЦ ”Белене”

Ще употребявам всички благоприятни условия които ми дава поста на евродепутат в Екологичен потенциал, с цел да спрем рестарта на АЕЦ ”Белене ”. Това сподели в предаването ”Лице в лице ” Светослав Малинов:
След като ГЕРБ ни съобщи, не ни остава нищо друго с изключение на да пренесем борбата на европейска сцена.

Част от вложителите нямат да дойдат поради сеизмичността на региона. Неубедителен е отчета на учените от Българска академия на науките. Не е ясно кой и какви пари ще построи централата, нито дали токът, който след това ще се създава ще е по-евтин за потребителите. Не бива да се позволява ново заробване на българските данъкоплатци. Официално към този момент се приказва за 10 милиарда $ за централата, а и всичко ще стартира изначало. Този план е една доста добре подредена скица за източване на пари. Дори покровителите на този план не имат вяра, че той ще се осъществя. Това не може да се построи без държавна гаранция. Рано или късно АЕЦ Белене ще удари по джоба на българите. Въпросът е на каква цена ще се съпротивляваме и ще спрем този план.

Аз няма да оставя нито един комисар да не е осведомен от заплахата, която заплашва европейските жители. Колегите от Румъния също би трябвало да знаят. Ще създадем конференция и ще нападаме с съответни въпроси. За този план нито една уважаваща страна. Има отчети от 1984г., които демонстрират, че преди време даже руски учени са предупреждавали, че е рисково това строителство. За разлика от нашите депутати.

Каквото може от европейските институции ще се вземе и изиска за прекъсването на плана. Въпросът е по какъв начин ние тук ще спрем това безсрамие. Знаете ли, че още се харчат пари за " Южен поток "? Представете си какво ни чака.

ГЕРБ, нали твърдите че сте десни, по какъв начин можахте да допуснете това?
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР