Ще има правителство с втория мандат на ПП-ДБ и ГЕРБ

...
Ще има правителство с втория мандат на ПП-ДБ и ГЕРБ
Коментари Харесай

Възраждане нямат търпение за третия мандат, готови са с правителство

" Ще има държавно управление с втория мандат на ПП-ДБ и ГЕРБ ще го поддържат. Това наподобява като най-далновидния ход от страна на Борисов - да ги поддържа да сформират държавно управление, което той ще може да събори във всеки един миг, най-вероятно преди локалните избори ", съобщи по Българска национална телевизия Деян Николов от " Възраждане ".

Според него Бюджет 2023 би трябвало да се одобри бързо.

" Ако първите 2 партии не съумеят да сформират държавно управление, отиваме на нови избори, което значи, че имаме към месец и половина да приемем държавния бюджет ", посочи Деян Николов.

Той разясни, че към момента няма съпротива в 49-ото Народно заседание.

" Желаем третият мандат да пристигна при нас и да търсим поддръжка за сформиране на държавно управление на " Възраждане ". Ще предложим държавно управление и в случай че успеем да намерим задоволителна поддръжка, то ще се осъществя. Поставили сме главните си цели. Няма партия най-близко до нас. Ще търсим поддръжка в това число и от Българска социалистическа партия, в случай че се постанова, само че за държавно управление на " Възраждане ", разяснява Деян Николов.

Той добави, че чака да има евроатлантическо държавно управление.

" В момента има опити да се ограничи въздействието на " Възраждане ". Партията пораства, тъй като не лъже, ние сме поредни в дейностите си ", добави Деян Николов.

По думите му България следва да бъде неутрална във връзка с войната в Украйна.

" Трябва да си гледаме ползите, рисково е да се намесим ", сподели още Деян Николов.
ТЕМА преди 28 минути 192 преди 28 минути 390 преди 57 минути 367
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР