Ще има обновяване на редиците в Има такъв народ, днес

...
Ще има обновяване на редиците в Има такъв народ, днес
Коментари Харесай

Виктория Василева, ИТН: Намирам прилики и разлики между Петков и Василев и арт инсталациите на Кристо и Жан-Клод

Ще има възобновяване на редиците в " ИТН ", през днешния ден изтича крайният период за номинациите. Ще ми се да спрем към този момент да обсъждаме тематиката " Петър Илиев ", тъй като този проблем е от времето преди ние да работим с господин Илиев, ние употребяваме ужасно доста хора, които стоят зад кадър и не са в листи. Това сподели в изявление за предаването " Денят стартира " на Българска национална телевизия Виктория Василева, основен секретар на " ИТН ".

" Няма по какъв начин да имаме допирни точки. Очевидно от наша страна има предпочитание за разговор отвън тези две партии, ние сме открити. Компромисите, които ще бъдат нужни, ще бъдат направени. Продължаваме да настояваме, че е значима политиката. Ако зад нас стояха олигархични ползи - щеше да има държавно управление ", добави още Виктория Василева.

" Намирам прилики и разлики сред Петков и Василев и арт инсталациите на Кристо и Жан-Клод, за разлика от арт инсталацията на Кристо, където знаем какво съставлява постройката, която той опакова. При новата коалиция към този момент виждаме единствено опаковката, само че не виждаме наличието на тази нова групировка, дано да забележим техните цели, с цел да забележим по кои можем да забележим разговор ", сподели Виктория Василева.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР