Ще има ли развод в Белия дом?Този въпрос е по-актуален

...
Ще има ли развод в Белия дом?Този въпрос е по-актуален
Коментари Харесай

Мелания Тръмп се умори от лъжите

Ще има ли бракоразвод в Белия дом?

Този въпрос е по-актуален отвсякога, откакто единствено в границите на последния месец две дами признаха, че са имали афери с Доналд Тръмп, малко откакто Мелания е родила наследник на брачна половинка си.

Първата е някогашният модел на Playboy Карън Макдугъл, която разкри в изявление за CNN, че през 2006 година е имала 10-месечна връзка с предприемача. Двамата стартират да се срещат единствено три месеца откакто Мелания е родила Барън.

Втората е порно актрисата Сторми Даниелс, която също е имала спекулация с Доналд през 2006 година 11 дни преди изборите през 2016 година, екипът на Тръмп й заплаща 130 000 $, с цел да си мълчи за връзките им. Даниелс обаче избира другия път и разкрива всичко в изявление в предаването “60 минути”, излъчено единствено преди дни.

Всичко това наподобява е напът да прелее чашата на Мелания Тръмп, която е по-нещастна отвсякога. Стефани Гришам, представител на Първата дама, декларира пред сп. US Magazine, че сега госпожа Тръмп “се концентрира върху ролята си на майка и се радва на пролетната почивка със сина си, до момента в който се занимава с бъдещи проекти”. Източници, близки до Мелания обаче разкриват пред списанието, че тя е ужасена, че всички погледи са ориентирани към връзката й и не й е по никакъв начин елементарно.

Друг непосредствен до семейство Тръмп твърди, че прочувственото положение на някогашния модел е даже по-лошо. “Тя е доста, доста нещастна от живота, който води. Ако можеше, щеше да избяга от Доналд и да живее със сина си.”

Въпросът за бракоразвод сред двойката вълнува освен таблоидите зад Океана. Самият президент реши да се пошегува с това на публична вечеря по-рано този месец, вмъквайки следното изявление в речта си: “Толкова доста хора си потеглиха от Белия дом,” сподели той, визирайки всеобщото овакантяване на хора от администрацията му. “Сега въпросът, който всички си задават, е кой ще бъде идващият: Стийв Милър (политически консултант, бел. ред.) или Мелания?”

източник: missbloom.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР