“Ще хвърлим всички усилия да успеем да предложим правителство, което

...
“Ще хвърлим всички усилия да успеем да предложим правителство, което
Коментари Харесай

ПП в стил “Кръстникът”: Ще предложим правителство, което не може да бъде отхвърлено

“Ще хвърлим всички старания да успеем да предложим държавно управление, което да е толкоз положително, че да не може да бъде отхвърлено в зала. ”
Това сподели
Искрен Митев от “Продължаваме Промяната ”.

По думите му всички поканени на диалози са се явили. “Тезата, че е мъчно да се направи държавно управление е вярна, само че сме показвали и различен път, че с открити диалози съумяваме да притеглим доста крайни позиции. Ако забележим, че диалозите ни са смислени, ще предложим кабинет. Имаме опита и желанието да го създадем. Не търсим съответна поддръжка за наше държавно управление, а за избрани политики. Да търсим обединителни линии, а не да чертаем червени. “Възраждане ” да вземем за пример споделя, че никой няма да поддържа. Позицията на Движение за права и свободи не е ясна, ние не търсим тяхната поддръжка, само че може и тя да помогне. В никакъв случай обаче не целим поддръжка от ГЕРБ и Движение за права и свободи, тъй като се борим против техния модел ”, изясни той. 

Според Митев препоръчаното от ГЕРБ е друго от това на Политическа партия. “Хората, издигнати от тях, се надяваха да не бъдат избани, с цел да не са под управлението на ГЕРБ. Вярвам, че Демократична България ще ни поддържа и ще има споделена отговорност. Има задържане и повишаване в доверието за нас. Не считам, че Политическа партия е направила нещо съответно, което да ерозира доверието към нас ”, разяснява депутатът пред NOVANEWS.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР