Ще духа слаб, в Северна България умерен северозападен вятър. Минималните

...
Ще духа слаб, в Северна България умерен северозападен вятър. Минималните
Коментари Харесай

Жълт код за студено време

Ще духа слаб, в Северна България сдържан северозападен вятър. Минималните температури ще са сред минус 9° и минус 4°, в София - към минус 8° .

Това оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

През деня облачността ще понижава до най-вече слънчево. По-значителна ще се задържи над Източна България и там на обособени места ще прехвърча сняг.

Ще продължи да духа слаб до сдържан северозападен вятър, който в източните региони последователно ще се ориентира от север-североизток и с него ще нахлува леден въздух. Максималните температури ще са сред минус 1° и 4°, в София - към минус 1° .

Над масивите от Западна България ще доминира слънчево време, до момента в който над източните - облачността ще е забележителна. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад. Ще е студено с оптималната температура на височина 1200 m към минус 3°, на 2000 m - към минус 9°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна . Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток и с него ще нахлува леден въздух. Максималните температури ще са 2°-4°. Температурата на морската вода е 8°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР