Ще дразня вегетарианците, феминистките, чайлдфри поддръжниците, ненавиждащите секса (не просто

...
Ще дразня вегетарианците, феминистките, чайлдфри поддръжниците, ненавиждащите секса (не просто
Коментари Харесай

Възгледите на един дразнител

 междинен пръст

Ще нервирам вегетарианците, феминистките, чайлдфри поддръжниците, ненавиждащите секса (не просто съответните асексуални, а тези, които на всеки ъгъл крещят „ Секс – пфу! “), ще нервирам даже и кино „ гурутата “. Откъде ви пристигна в главата, че сте гении? На какъв стадий открихте Буда?

Вегетарианците. Вървете на майната си. Аз хапвам месо. Винаги съм ял. Не съм див звяр, само че съм всеяден. Точно като мечките, прасетата, кучетата (да, тях също може да ги отнесем към всеядните). А знаете ли, че даже тревоядните не пропущат да ядат яйцата на птиците, а северните елени ловят мишки. Защото там, тъпаци, протеинът е повече, в сравнение с в тревата! Той се преработва по-дълго. Аз не съм офисен планктон, с цел да се храня методично на всеки три часа, моята специалност е друга! И вие, копелета, не сте станали гении, като просто сте се отказали от месото! Примирете се с осъзнаването на това. Не ми става по-леко след фразата: „ Впрочем, аз съм вегетарианец “.

Знаеш ли, в случай че не я бе споделил, може би щях да те счете за естествен. Но не! В течение на n-количество време ще чувам лекция за това какъв брой не е готино да се яде месо, какъв брой съм безсърдечен, по какъв начин това не е човешко.

Феминистките. Нямам въпроси към същинските феминистки, проповядващи пълноправие. Дразнят ме тези, които неистово ненавиждат мъжете просто за това, че са се родили с пенис. Разбирам, че са имали проблеми с татковци, втори татковци, братя, някогашни съпрузи и така нататък, само че за какво ненавиждат всички? Да, в нашето общество към момента има полови предубеждения, само че те не пречат да си живееш живота, а и последователно ще бъдат премахнати. Никой не пречи на актуалните дами да се издигат по професионалната стълбица.  Никой не се интересува от половата принадлежност. Тъпченето ще е за всички еднообразно.

Чайлдфри (б.р. – чайлдфри е субкултура и идеология, характеризираща се със съзнателното отвращение на човек да има деца). Отново нямам въпроси към тези, които просто не желаят деца по някаква причина. Не разбирам тези, които на всяка крачка назовават децата копелета и крещят, че ненавиждат децата. Пичове, наред ли сте с главата? Откъде толкоз завист? Те също са хора, ни повече, ни по-малко. Вие също сте копелета на своите майки. Озлобени копелета, които е трябвало да бъдат убивани при своето раждане. Въпреки това, считам, че ще сте извънредно несъгласни с сходна концепция.

Мразещите секса. Това е обособена тематика, само че и тук може да се каже нещо. Искам и блъскам – това си е моя работа. Това не е мръсно нещо, това е нещо изцяло естествено. Вие може да хейтвате и делфините, че и те са мръсни перверзници, които вършат секс за наслаждение.

Киноманите. Пичове, а вие какъв брой сте зле. За усети не диспутирам. Не съм задължен да одобрявам това, което харесва на вас. Аз обичам бойни филми и фантастики, драми и мелодрами, само че не обичам комедии и ужаси. Това, копелета, си е моя работа! Не съм задължен да виждам нещо, което не ми е забавно.Същото мога да кажа и за тези, които обичат да диктуват усета към книгите, които чета.

Да обобщим. Всички сме идентични сиви говеда. Не би трябвало да изграждаш от себе си неизвестно кого, в случай че усетите ти внезапно се окажат разнообразни от усетите на останалата сива маса. Излизайки от едно стадо, ти отиваш в друго. Хората в действителност нямат лични усети, те се смесват с навалица от хората със същите желания. Ако желаете да бъдете персона, то просто бъдете, а не да крещите на всяка крачка, че сте неповторими и неповторими.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР