„Ще дойде ден, когато Жълтата змия със стоманени крила ще

...
„Ще дойде ден, когато Жълтата змия със стоманени крила ще
Коментари Харесай

COVID-19 – бъдеще време в миналото - slava.bg

„ Ще пристигна ден, когато Жълтата змия със стоманени крила ще обиколи целия свят. Много хора, доста нации ще погинат, това е птицата, която носи със себе си гибелта.

Само земното злато може да я спре. След нейното изгубване на земята ще пристигна кръв, ще пристигна и Третата война, последната. “ Това предсказване през 1938 година направил българският мъдрец и езотерик Учителят Петър Дънов. 82-години по-късно известният врач и езотерик доктор Елиезер Астаров, който е възпитаник на лечителя Петър Димков пояснява думите на Учителя като взор в бъдещето, съзрял появяването и разпространяването на епидемията от ковид.

Според актуалния прочит на думите на Дънов

Жълтата змия сочи към географския генезис на пандемията – Китай,

болестта е от скотски генезис (змия) и се популяризира по света на стоманени криле (самолети). Привържениците на Дънов виждат в думите му от 1938 година и рецепта за лекуване на ковид – земното злато, под което Учителят има поради житото. Беинсá Дунó, както го назовават почитателите му, препоръчвал за лекуване на белодробни болести заран, обед и вечер да се дъвчат единствено сурови житни зърна.

Невижданата от няколко земни генерации поред световна болест и множеството свободно време за четене отвориха очите на актуалните читатели за отправки и предсказания, направени в предишното, които, в случай че не с акуратност, то с поразително съвпадане разказват коронавирусната 2020 година и страданията на човечеството.

Тежка болест, която ще донесе на болните висока температура, настинка, кашлица, дихателна непълнота и разстройства на пулса била закодирана преди повече от две хилядолетия античният тюркски календар на 12-те животни. Календарът бил основан през 209 година преди Христа от тюркските племена в Средна Азия. Сред 12-те животни в него са в частност крава, тигър, пиле, куче и други, които показват съответната година. По това летоброене 2020 e година на плъха, а Календарът на 12-те животни крие за тази астрономическа година доста премеждия, скритата в него информация се опитал да извлече турският академик Огюзан Тюрк.

Според Тюрк

Годината на плъха щяла да удари много градове
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР