Ще бъдем отговорни пред бъдещето си, ако не премахнем този

...
Ще бъдем отговорни пред бъдещето си, ако не премахнем този
Коментари Харесай

Костадинов: Този кабинет трябва да бъде свален, а министрите му - съдени

Ще бъдем виновни пред бъдещето си, в случай че не премахнем този изменнически кабинет. Това сподели Костадин Костадинов от „ Възраждане “ в обзора на деня на Радио „ Фокус “ „ Това е България “.

" Този кабинет би трябвало да бъде свален, а всички негови представители - съдени ", изясни той, като от казаното излезе, че има държавно изменничество.

Лидерът на " Възраждане " квалифицира като " долнопробни американски марионетки " кабинета Петков, като по думите му, няма по какъв начин да има общ език с хора, които обслужват непознати ползи.
Като пагубен, дефинира Костадинов, спада на доверието към четворната коалиция.

" Истаната е, че тези хора, които гласоподаваха за всяка една от ръководещите партии в обединението горещо съжаляват за избора си. Нито една от партиите и " Демократична Украйна " и " Продължаваме Промяната ", и " Украинската социалистическа партия " и Има Такъв Народ не желаят избори, тъй като при нови избори, три от четирите партии няма да са в Народното събрание. Разбирате ли, тук не приказваме за електорален спад на доверието към ръководещите, приказваме за пагубен спад ", сподели още водачът на " Възраждане ".

Костадин Костадинов разясни, че на 11 май " Възраждане " провежда " огромен народен митинг ", изиска и нови парламентарни избори неотложно.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР