ще бъде увеличена от 9 на 12 месеца от май

...
ще бъде увеличена от 9 на 12 месеца от май
Коментари Харесай

Военната служба в Гърция се увеличава на 12 месеца от май

ще бъде увеличена от 9 на 12 месеца от май тази година, оповестява МИА.
По съответното предложение на Министерството на защитата, което беше прегледано през вчерашния ден от Правителствения съвет за външна политика и защита, следва да бъде издадено министерско решение.
 Гръцкият парламент одобри с голямо болшинство закона за разширение на териториалните води Гръцкият парламент одобри с голямо болшинство закона за разширение на териториалните води
С поддръжка на всички опозиционни партии без Комунистическата, която гласоподава " въздържал се ", гръцкият парламент гласоподава закона за рашир...
Гръцкият министър на защитата Никос Панайотопулос съобщи, че предлагането е част от общата рамка за модернизиране на въоръжените сили и продължителността на военната работа в армията ще бъде равна на тази във флота и военновъздушните сили, т.е. една година.
Девет месеца, както изясни Панайотопулос, са планувани за тези, които ще служат в елементи със характерни оперативни и географски характерности, при изискване че те служат за целия интервал в съответното поделение.
" Новите разпореждания ще влязат в действие през май и не се отнасят за тези, които към този момент отслужват военна работа. Решението на министрите е част от оповестеното от премиера изцяло възобновяване на въоръжените сили със средства и личен състав ", сподели Панайотопулос.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР