Ще бъде наложена максимална глоба за надупчването на сградата на

...
Ще бъде наложена максимална глоба за надупчването на сградата на
Коментари Харесай

Глоба очаква Софийския университет за надупчената сграда

Ще бъде наложена оптималната санкция за надупчването на постройката на Софийския университет поради слагането на климатици - към 30 000 лв..

Тези промени са направени в прорез със Закона за културното завещание, съобщи министърът на културата Боил Банов в „ Тази заран “.

Никой с нищо не се е съобразил, имаше следствие както прилича. Получихме пояснения, които считаме за нелепи и ще бъдат осъдени с най-високата допустима санкция, сподели в ефира на Би Ти Ви министърът на култрата Боил Банов за проблема с появилите се дупки по фасадата на ректората при промяната на климатичната система. В случая санкцията ще бъде оптималната допустима – 30 хиляди лева

„ Голямото самочувствие на управлението на университета, от време на време това огромно самочувстие им оказва помощ, само че когато си интелигентен, интелегинетността е да не пропускаш детайла. Нелепо е. Мисля, че ректорът е бил измамен от хора, които му работят по парцелите. Има си хора за парцелите, които оферират едно или друго. И ректорът ми е непосредствен, само че една от най-високите институции в българската просвета и обучение да допусне това. Редно е бъдат осъдени, с цел да получат сигнал всички в страната. Така сме се подготвили, че няма да падне в съда санкцията, още повече, че това им е рецидив “, сподели още Банов и добави, че сходен образец е стопанисването на ботаническата градина.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР