ще бъде изолиран, ако не допусне на негова територия

...
 ще бъде изолиран, ако не допусне на негова територия
Коментари Харесай

САЩ: Китай ще бъде изолиран, ако не допусне международните експерти по коронавируса

" ще бъде изолиран, в случай че не допусне на негова територия интернационалните специалисти, които се пробват да схванат при какви условия коронавирусът е почнал да се популяризира " , безапелационен е Джейк Съливан, асистент на президента на Съединените щати за национална сигурност, написа ТАСС. Говорейки за консултациите, които по-рано американският водач Джо Байдън организира с представители на страни, които са съдружници на Вашингтон, Съливан сподели: " Това е основен детайл в напъните ни да сложим на Китай сложен избор: или ще подхождат отговорно към него и ще пуснат проверяващите да влязат в работата си и да схванат от кое място идва всичко, или ще бъдат изправени пред изолираност от интернационалната общественост ".

Байдън пък уточни, че е време китайските управляващи да отворят достъп до Института по вирусология в Ухан за международната общественост. Той означи, че към момента не е " стигнал до умозаключение " във връзка с произхода на ковид. В края на май Байдън съобщи, че американската разследваща общественост няма задоволително информация, с цел да каже сигурно по какъв начин е почнало разпространяването на новия ковид - от човешки контакт със инфектирано животно или от вероятен случай в китайска лаборатория. Американският водач разпореди на тайните служби да удвоят напъните за изследване на всички налични данни и за 90 дни да му приготвят нов отчет.
 Експерт: Съединени американски щати се преориентират към въздържане на Китай Експерт: Съединени американски щати се преориентират към въздържане на Китай
Европейското турне на американския президент Джо Байдън показва, че актуалната администрация на Вашингтон преглежда като собствен основ...

Както формалният представител на Министерството на външните работи на Китайската национална република Джао Лицзян заяви по-рано, че сходна заповед на американския президент демонстрира, че Съединени американски щати не се интересуват от обстоятелства и истина, от проучване на източниците на произхода на ковид, а вместо това, употребява епидемията като инструмент за политическа операция .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР