Щатът Айова върви напред със законопроект срещу нелегалната имиграция, който

...
Щатът Айова върви напред със законопроект срещу нелегалната имиграция, който
Коментари Харесай

Щатът в Средния запад е на път да се противопостави на Байдън със законопроект в стил Тексас за борба с нелегалната имиграция

Щатът Айова върви напред със законопроект против незаконната имиграция, който ще разреши на локалната полиция да арестува незаконни имигранти в щата Хоуки, който преди този момент е бил депортиран. Подобно е на закон в Тексас, който е обект на високопоставено правосъдно оборване от администрацията на Байдън.

Досие на Сената 2340 прави закононарушение влизането или повторното влизане на незаконен преселник влиза в щата, в случай че той или тя преди този момент е бил депортиран или му е отхвърлен банкет в Съединени американски щати

Законопроектът е минал през Сената и Камарата и в този момент се насочва към бюрото на губернатора Ким Рейнолдс за автограф. Рейнолдс, републиканец, сподели, че ще подпише законопроекта, който ще влезе в действие през юли, в случай че го направи.

Губернаторът на Айова Ким Рейнолдс приказва на срещата на върха на фамилните водачи на 14 юли, 2023 година, в Де Мойн, Айова. (Скот Олсън/Гети изображения)

„ Президентът Байдън и неговата администрация не съумяха да наложат нашите имигр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР