Щастлива е развръзка за българското семейство в Германия, на което

...
Щастлива е развръзка за българското семейство в Германия, на което
Коментари Харесай

Щастливата развръзка с отнетото българско бебе в Германия : Малката Катерина се събра със семейството си

Щастлива е развръзка за българското семейство в Германия, на което беше отнето 7-месечното бебе. Детето е у дома при родителите си, а подозренията, че с него е злоупотребявано, бяха отхвърлени от съда в немския град Винзен.

„ Справедливостта спечелва. Щастливи сме доста! “, разкри майката Мирена Славова в ефира на bTV.
Приключи сполучливо казусът с българското бебе в Германия, отнето от родителите му Няма доказателства, които да удостоверяват първичната теза за принуждение над детето
В края на декември предходната година семейство Славови претърпяват злополука в Унгария. Бебето им получава кръвоизлив в главата, само че лекарите сезират обществените служби – подозренията са, че детето е жертва на родителска немарливост. На 9 януари момиченцето е изведено от фамилията и е настанено в приемно семейство.

Мирена бе разграничена от детето си близо месец, през който го е виждала единствено няколко пъти в наличието на представители на обществените служби.

„ Записваха всичко. Наблюдаваха дали сме рискови за нея “, споделя Мирена, която не знае дали техните мемоари са спомогнали за решението на съда.

„ В последна сметка съд няма. Делото е прекъснато “, споделя майката.
Отнетото българско бебе в Германия към този момент остава в приемно семейство Властите твърдят, че връзката сред майката и детето няма да бъде нарушена
Престоят в приемно семейство се е отразил на млаката Катерина. „ Тя е наплашена Трябва непрекъснато да ме вижда, да ме усеща, не може да спи без мен. Ще ѝ би трябвало време да се успокои “, споделя Мирена.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР