Щастлив съм, че преминах през този двубой по такъв начин.

...
Щастлив съм, че преминах през този двубой по такъв начин.
Коментари Харесай

Григор Димитров: Щастлив съм, че преминах през този двубой по такъв начин

Щастлив съм, че прекосих през този дуел по подобен метод. Това съобщи най-хубавият ни тенисист Григор Димитров след успеха над Стефанос Циципас в полуфиналите на Мастърса в Париж с 6-3, 6-7 (1), 7-6 (3). Първата ни ракета ще играе за купата на следващия ден против Новак Джокович или Андрей Рубльов.

" Не мога да изразя страстите си. Щастлив съм, че прекосих през този дуел по подобен метод. Вторият сет, изключително в тайбрека, бе доста подъл. Изоставах в третия с 15:40 и си споделих, че не мога да не преставам по този метод. Трябва да трансформира нещо, с цел да победя тенисист като него. Това беше всичко, което можех да направя. През целия дуел направих доста положителни неща. В средата на втория сет подвигна равнището си. Всеки гейм стана доста сложен ", стартира българинът.

" Първите точки в тайбрека бяха отлични. Трябва да се възползваш от тези шансове, единствено това може да направиш против толкоз качествени тенисисти. Ако не го направя, съм завършил. Продължих да имам вяра, продължих да бъда фокусиран. Всеки път, когато имах топката на ракетата си, правех нещо с нея ".

" Няма да рева, само че съм доста прочувствен. Просто изживявам момента. Пътят е занимателен в последно време. Все повече се получават нещата ", сподели още очевидно разчувстваният Димитров, за който следва втори край от такава категория след купата в Синсинати през 2017. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР