Щастието е естественото състояние на душата, а здравето - естественото

...
Щастието е естественото състояние на душата, а здравето - естественото
Коментари Харесай

Боуен помага на тялото да се самолекува

Щастието е естественото положение на душата, а здравето - естественото положение на тялото. Стига да не му пречим с нездравословни мисли, думи, дейности и храни, човешкото тяло има заложени благоприятни условия да възвръща нарушеното си равновесие. А Боуен техниката е измежду най-ефективните способи, които могат да задействат и подкрепят този развой. Освен че предлага повсеместен метод към болестта, тя може да се ползва взаимно както с стандартната, по този начин и с различната медицина.

В НАД 30 ДЪРЖАВИ
Боуен лечението е публикувана в над 30 страни по света, само че у нас към момента е едва позната. Въпреки че техниката се състои от нежно практикуване на напън с ръце, тя значително се разграничава от други мануални способи. Чрез леки придвижвания в тъкмо избрани точки по тялото се основава вътрешно вибриране, което се популяризира по съединителнотъканната обвивка (фасцията). По този метод се влияе директно на вегетативната нервна система, а тя, както знаем, поддържа хомеостазата и работата на вътрешните ни органи. Целта е да се задействат механизмите на тялото и да стартира развой на саморегулация, който всекидневно продължава сред 2 и 7 дни, от време на време до 10.



ВЯРА В ТЕРАПЕВТАСред отдадените в тайната на Боуен у нас е Тоня Благоева, която към този момент девет години изживява фантазията си да оказва помощ на хората да са по-здрави и щастливи. Дипломиран математик, който се отхвърля от кариерата си в банковия бранш, тя приключва второ висше обучение и се квалифицира като рехабилитатор. Успешно се образова за Боуен терапевт в мастър равнище, като не стопира да развива своите знания и умения, с цел да може да служи още по-добре на всички, които є се доверяват.
Тоня споделя дребните, само че основни условия, които би трябвало да се съблюдават, с цел да извлечем най-голяма изгода за себе си от този способ. На първо място е нужно да имаме религия в терапевта и процеса. Важно е също тялото да е добре хидратирано и да му се обезпечи доста придвижване, изключително през първите 24 часа след процедурата. И не на последно място – по време на лекуването не би трябвало да се ползват никакви други лечения – нито мануални, нито енергийни.

ЗА КАКВО ПОМАГА
Техниката е извънредно сполучлива при премахването на редица проблеми на опорно-двигателния уред, като замръзнало рамо, болки в кръста, врата, ставите, мускулите след тежко натоварване и други Действа благотворно и при хормонални проблеми, неточен цикъл, неспособност за зачеване, автоимунни болести, бодърствуване, меланхолия, паникатаки, дихателни и храносмилателни проблеми. Терапията е потребна и за най-малките – при бебешки колики, рефлукс, запек, диария, запушен слъзен канал, нощно напикаване, сколиоза и други



Звучи необикновено, че една-единствена мануална система може да влияе положително за толкоз доста неща. Но като всички гениални творения и тук правилото е елементарен, а резултатът – голям. Потвърждават го хилядите излекувани и удовлетворени хора.
На за България може да научите повече, както и да намерите лист на сертифицираните практикуващи

Тоня БлагоеваБоуен терапевт
+359 899 525 470
www.therapybowen.com
therapybowen
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР