Щандът на най-любимата на българите през последните няколко сезона община

...
Щандът на най-любимата на българите през последните няколко сезона община
Коментари Харесай

Щандът на Царево най-търсен на Ваканция & СПА ЕКПО 2023

Щандът на най-любимата на българите през последните няколко сезона община Царево, в която с изключение на нейната „ столица ”, попадат още Лозенец, Синеморец, Резово, Ахтопол и други хитови курортни селища, се оказа и най-търсеният в първия ден на водещото туристическо ревю у нас  Ваканция & СПА ЕКПО 2023. На фотографията ясно проличава разликата със прилежащия щанд на Варна, където няма гости.

 



 

Интересно е, че в настоящия азбучник за България на Министерството на туризма кой знае за какво някой негодник е пропуснал, а другите не са забелязали отсъствието навръх... Царево.

 

За тях и за други неинформирани домакините на щанда са планували доста богата образна и четивна информация за Перлата на юга, както гласи названието на една от книгите, отдадени само че общината, налична и на български, и на британски език. На ревюто в ИнтерЕкспоЦентър на бул. Цариградско шосе участват освен хора от сектора от нашата страна и търсещи забавни предложения за идващите си ваканции родни туристи, само че и представители на хотели и туроператори от доста страни. Включително главните ни съперници Турция, Египет, Тунис. Специално внимание измежду офертите за Анталия заслужава хайверигата Глория, която по-рано се показа и особено с бизнес-закуска в Хотел Милениум със подпомагане от водещия оператор за ваканции в южната ни съседка Емералд. Емералд също има доста издирван щанд №2, зала №1, бранш А в Експото.

 

Мария Пенчева

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР