Шпионският трилър с Дженифър Лорънс Червената лястовица е най-гледаният филм

...
Шпионският трилър с Дженифър Лорънс Червената лястовица е най-гледаният филм
Коментари Харесай

Топ 10 на най-гледаните филми у нас

Шпионският трилър с Дженифър Лорънс " Червената лястовица " е най-гледаният филм в българските кина за миналата седмица.

Лентата е по романа едноименния разказ на писателя и някогашен сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ Джейсън Матюс. Историята на някогашната балерина Доминика, която се трансформира в разузнавач за съветските секрети служби, с цел да обезпечи дом и грижи за майка си, само че в това време се влюбва в сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ, е гледана от 26 183 фенове и е събрала 258 688 лв. доходи за десетте дни на екраните у нас.

 Най-очакваните кинопремиери през март
Какво да гледаме по кината през март

Хайде на кино

На втора позиция е българският " Привличане ", който е към този момент трета седмица на екраните. Филмът с Яна Маринова в основната роля е гледан от общо 74 409 фенове и е събрал 624 243 лв. доходи.

Трето място е за екшъна " Лично правораздаване " с Брус Уилис. Филмът е римейк на кино лентата от 1974 година " Смъртоносно предпочитание ", който е изработен по книгата на Брайън Гарфилд. След първия си уикенд лентата е гледана от 4 904 фенове и има 47 710 лв. доходи.

Четвърти в топ 10 е екшънът " Черната пантера " . Филмът е към този момент месец на екраните у нас и за това време са го гледали 81 857 фенове и има 308 478 лв. доходи.

Пети измежду най-гледаните филми е анимационният " Гномчета у дома " . Шести е американският екшън " Категория 5 ", който е сниман напълно в България.

Филмът, който завоюва Оскар тази година - " Формата на водата " на Гийермо дел Торо, е гледан от едвам 2 440 фенове и има 23 378 лв. доходи от билетите им. С това е на седмо място в българския боксофис и записва най-слабият междинен доход на екран измежду останалите филми в топ 10.

Топ 10 допълват заглавията " Вестник на властта ", " Принцесата на покера " и " Нощни игри ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР