Шоуто ѝ в Арена Армеец започва с премиерата на биографичен

...
Шоуто ѝ в Арена Армеец започва с премиерата на биографичен
Коментари Харесай

Антураж от 80 души обгрижва Лепа Брена в София

Шоуто ѝ в Арена Армеец стартира с премиерата на биографичен филм

Антураж от 80 души ще обгрижва Лепа Брена по време на Best Of концерта ѝ в Арена Армеец на 18 декември. Техници, сценографи и балет ще дойдат ден по-рано от западната ни съседка, а часове преди да запее Ti si moj grеh с българския трибагреник в ръка звездата ще кацне у нас с персоналните си помощник, стилисти, фризьор и гримьор.

Поне три тоалета ще смени на сцената дамата, чието име по паспорт е Фахрета Яхич. За пръв път пред родна аудитория тя ще показа сина си Стефан Живойнович, с който ще създадат дует.

Събитието ще стартира с премиерата на 30 минутен биографичен филм, в който ще бъдат включен и фрагменти от историческия лайв на Брена на стадион Васил Левски през 1990 година За задачата певицата неотдавна прикани всички споделили магията на този ден да ѝ оказват помощ изпращайки архивни материали и записи на мейл [email protected].

„ Винаги съм щастлива, когато ми следва да се видя с българската аудитория. Относно този концерт би трябвало да призная, че тогава бях много сюрпризирана, защото не имах вяра, че съм придобила такава известност тук. Когато минахме с хеликоптера над стадиона, си помислих, че има някакъв значим мач и по тази причина са се събрали толкоз доста хора “, изясни неотдавна пред човек на Монитор Лепа Брена.

Ентусиастите, изпратили най-хубавите видео находки от лайва, ще имат шанса да свидлив ръката на любимката си бекстейджа и да влязат като нейни специфични посетители в Арена Армеец. Билети се продават в eventim.bg на цена от 20 до 55 лева.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР