Шоуто в Париж на талантливото момче-гей от Франция беше точно

...
Шоуто в Париж на талантливото момче-гей от Франция беше точно
Коментари Харесай

Шоуто в Париж на талантливото момче-гей от Франция беше точно такъв феномен – той показа какво може този свят

Шоуто в Париж на надареното момче-гей от Франция беше тъкмо подобен феномен – той сподели какво може този свят. Това написа във Facebook Явор Дачков в коментар във връзка откриването на Олимпиадата в Париж.

SafeNews публикува поста без редакторска интервенция:

След Селин Дион (Мая Нешкова от Монреал) и проемоционалната сцена вид НДК зала 1 (Адел и Лили Иванова) нещо и за Лейди Гага, трансджендъри и сие.
Лейди Гага е в бизнес класата на бездарната музика и международната популярност от поредицата на Мадона до Тейлър Суифт. Жени, които нямат гений за музика и които имат меко казано посредствени гласове, само че са международно известни точно с марката, който промишлеността прави от тях.
Мадона е кошмарно бездарна певица, която заложи на абсурда, съвсем четиридесет години преди геят от Париж да открие топлата вода на Олимпийските игри оня ден (поамериканчената Франция бе най-унизителната панорама на това шоу – подражателска тв просвета, която унищожи високата просвета на Париж – грациозност, изисканост и хубост. Вместо тях видяхме вамериканчени гей тулупи с разхайтена натрапчивост).
Но да се върна на Мадона. Тя е нула като музикант, само че с 200 като упоритост, а промишлеността я наложи за нещо без да е нищо. Перхидролено зеро̀.
Има изцяло незапомнящо се лице и наличие, само че влезе в световната популярност единствено тъй като продаваше долнопробната си и много селска порнография по международните подиуми и малкия екран. Помня, че още до момента в който бях огромен почитател на всичко американско, това ме шокира. Нейната некадърност биеше на очи. Аз въпреки всичко слушах и чувам Ела Фицджералд.
Лейди Гага е в линията на Мадона. Глас, който има излъчването и силата на табуретка и сушилня за пране в комбиниране с чудатост на ранен джендър от 90-те от Лъвов мост (по Любо Дилов-син). Напълно бездарно пеене с доста нападателен пиар, който шокира с разминаването сред рекламация и благоприятни условия. Тя е междинна певица от пиано бар „ Синатра “ със международна популярност. Това е удивително. Не нейното бездарие, а нейната известност.
Впрочем артистичният ѝ псевдоним е единствената ѝ адекватност. Наистина е Лейди Гага – банална сврака на известността. Когато я чувам, в никакъв случай не съм сигурен дали е тя или българска певица, която пее на британски. Няма хубав глас, няма хубост, не е секси, не е и рискова като Мадона и изобщо не е ясно за какво е фетиш и известна. Енигма на посредствеността, която е във фокуса на света.
За Тейлър Суифт към момента не мога да кажа нищо, тъй като към момента нито мога да запомня лицето ѝ, нито гласа ѝ. Знам, че се води опция на джендърите с проконсервативната си линия, само че музиката ѝ е толкоз в мейнстрийма, че звучи като безлично радио или осъществяване от риалити формат. Светът търси гении под дърво и камък…
Всичко това е дух на времето. Тези дами пеят колкото могат, само че това няма нищо общо с музиката и вълнението от срещата с гения и хубостта на изкуството, било то и известно (и в него има гениални като Бийтълс и надарени като „ Куин “, „ АББА “ или гласовете на Уитни Хюстън и Арита Франклин). Днешните са марка, която се продава. Бездарен артикул на пазара за илюзии и симулакруми на копнежа по същинската хубост, която от дълго време ни се е изплъзнала.
Шоуто в Париж на надареното момче-гей от Франция беше тъкмо подобен феномен – той сподели какво може този свят. Не може нищо повече от това да си извади половите органи по малкия екран. Някои назовават това смелост, други грубо модерно изкуство, а то си е най-безпомощен ексхибиционизъм и вик за внимание от изтощение. Свят без дух, който е пропаднал в дребнотемието на баналното самонаблюдение и манифестиране на телесните си особености, които са едни и същи, откогато ги има.
Мисля, че това е надълбоко бездарно, тъй като няма никакъв Божи дух в него. Никакъв. Това е индивидът, оставен самичък на себе си. Объркано в транса си ЛГБТ+ създание в екстатична поза на любящ света трансхуманист.

Шоуто в Париж на надареното момче-гей от Франция беше тъкмо подобен феномен – той сподели какво може този свят 29.07.24 10:48 ISW: Путин показва мощна антизападна коалиция 29.07.24 10:42 JOBee: Революционната платформа, с която всеки може да открие мечтаната работа 29.07.24 10:38 Свидетел на гърмежите край Елин Пелин сподели имало ли е безучастие в първите минути 29.07.24 10:33 The National Interest: Американците не желаят да заплащат за възобновяване на Украйна 29.07.24 10:32

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

уредниците на Игрите в Париж 2024 се извиниха в неделя на католици и други християнски групи, ядосани от кичозната картина на церемонията по откриването на Олимпиадата, която пародира творбата на Леонардо да Винчи „ Тайната вечеря “.
Сегментът, който от мнозина се счита, че пресъздава библейската сцена на Иисус Христос и неговите апостоли, споделящи последното хранене преди разпятието, включва мил кралици, транссексуален модел и гола певица, гримирана като гръцкия господ на виното Дионис, и провокира бурна реакция от Католическата черква.

Още вести четете в: Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР