Шоуто на Лео Меси отвъд Океана продължава. Аржентинецът блесна във

...
Шоуто на Лео Меси отвъд Океана продължава. Аржентинецът блесна във
Коментари Харесай

Шоуто на Меси в Америка продължава

Шоуто на Лео Меси оттатък Океана продължава. Аржентинецът блесна във втори си мач за " Интер " Маями - два гола и асистенция за 78 минути на терена. Тимът от Флорида се наложи с 4:0 над " Атланта Юнайтед " и завоюва групата си в шампионата за Купата на лигата.

Шоуто започва още в осмата минута, когато след превъзходен пас от положителния си другар Серхио Бускетс, Меси се озова самичък против вратаря на съперника и нямаше по какъв начин да сбърка за 1:0.

По-малко от 15 минути по-късно, името на Меси още веднъж се скандираше на стадиона в Маями. Седемкратният притежател на " Златната топка " самичък подхвана офанзивата, а след двойно подаване с Робърт Тейлър, той се оказа на чиста позиция и кара за 2:0.

До края на полувремето самият Робът Тейлър вкара за 3:0, а незабавно след почивката Меси му асистира за 4:0, оказало се и краен резултат в мача. В 78-ата минута испанецът бе сменен от Роби Робинсън, а в края Кристофър Маквей от Интер Маями получи червен картон, а Тиаго Алмада от Аталанта пропусна дузпа.

Трансферът на Меси в Съединени американски щати провокира същински възторг отвън терена, само че с изявите му в първите два мача, шоуто се измести напълно на игрището, там, където аржентинецът е най-силен. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР