Шоуто на гърка в bTV е под сериозна въпросителна. То

...
Шоуто на гърка в bTV е под сериозна въпросителна. То
Коментари Харесай

Наследникът на Слави пада от екран

 Шоуто на гърка в bTV е под сериозна въпросителна. То се оказало прекомерно скъпо за спешните условия, в които сега се продуцира.

Ето за какво се възнамерява да бъде спряно след края на настоящия тв сезон. Ако от есента в bTV въобще съществува шоу с водещ Николаос Цитиридис, то ще се излъчва единствено един път седмично.

Най-благоприятният сюжет за комика е предаването му да бъде с дълготрайност час и половина, като се чака да върви в края на седмицата, най-вероятно в петък, който по традиция е непокътнат за комедийни стратегии и сериали.

Преди години по същия метод потегли и шоуто на Любо Нейков – " Комиците ", и просъществува много дълго в ефира на частния канал. За разлика от Цитиридис обаче, то заложи на доста известни лица, които сами по себе си бяха поръчител за рейтинг, написа " Уикенд ". 

Наследникът на Слави Трифонов не оправда големите упования, с които бе претрупан. Дори масираната реклама, която малкия екран му направи, не съумя да му обезпечи задоволително огромен рейтинг. " Шоуто на Николаос Цитиридис " се оказало прекомерно скъпо на фона на спадащия интерес от страна на рекламодателите. Заради корона рецесията пък от ден на ден евентуални спонсори се отдръпват, защото не виждат смисъл да заплащат за реклами на артикули и услуги, които няма по какъв начин да продадат.

В същото време екипът на шоуто е голям. Освен самия водещ и бенда, които са на сцената, в него работят сценаристи, продуценти, екип, който обезпечава гостите в студиото, и подобен, който се занимава със скечовете и смешките. Любимата фраза на bTV – " Цитиридис самичък си написа смешките ", в тази ситуация не е изцяло годна, тъй като се отнася единствено до времето, в което водещият е работел като комик в столичен бар. В момента за всяка негова имитация в ефир се грижат хора на заплати. Като се има поради, че сега най-гледаните излъчвания на bTV са брифингите на ген. Мутафчийски, " Шоуто на Николаос Цитиридис " не оправдава разноските, които се вършат за неговото основаване.

Ето за какво неотдавна бе решено да се излъчва единствено четири пъти седмично – от понеделник до четвъртък, вместо пет пъти, както първоначално. По този метод разноските за възнаграждения на екипа автоматизирано понижават с 20 на 100. Дори и това редуциране обаче се оказва незадоволително за малкия екран. Ако рецесията с рекламите не бъде овладяна, от есента Цитиридис или ще свети в ефира единствено един път седмично, или ще си търси друга работа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР