Шоуто на 1% Club е известно със своя прословуто сложен

...
Шоуто на 1% Club е известно със своя прословуто сложен
Коментари Харесай

Финалният въпрос на 1% Club, който беше критикуван, че е „твърде лесен“ – знаете ли отговора?

Шоуто на 1% Club е известно със своя прословуто комплициран финален въпрос, само че в този момент почитателите го жигосаха, че е „ прекомерно елементарно ".

Популярното предаване на ITV, водено от Лий Мак, се основава на поредност от въпроси, тестова логичност и здрав разсъдък, което го прави друго от другите игрални излъчвания, тестващи общи познания.

Състезателите би трябвало да отговорят на 15 въпроса с вярата да си тръгнат с паричната премия от £100 000, само че в никакъв случай не е толкоз елементарно, колкото наподобява, всичко поради последния въпрос. С напредването на въпросите стават все по-трудни, само че този съответен 1% въпрос кара доста хора да го подлагат на критика - можете ли да го познаете вярно?

Ако съумеете да го познаете, може да си тръгнете с голяма парична премия. Въпросът просто попита: „ Използвайки единствено две букви за попълване на празното място, каква е думата по-долу? P _ _ _ E _ _ I _ N. “

Но почитателите на шоуто споделиха, че е „ easy peasy “, само че Теса, която беше изправена пред въпроса в шоуто, сподели на Л...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР