Шоуто „Като две капки вода“ скара бившите най-добри приятелки Златка

...
Шоуто „Като две капки вода“ скара бившите най-добри приятелки Златка
Коментари Харесай

„капките“ Скараха Златка И Гери-Никол, Двете Са В Студена Война

Шоуто „Като две капки вода“ скара някогашните най-хубави приятелки Златка Райкова и Гери-Никол. Само за два месеца – колкото са минали от старта на предаването до в този момент, те се трансфораха от първи приятелки в върли врагини, които не могат да се гледат.

Златка, която е като абонирана за последните места в надпреварата за имитатори, почнала намерено да упреква някогашната си другарка с сделки с журито.

Моделката се чувствала смъртно афектирана, че макар напъните и старанието си, постоянно е в дъното на класацията, написа „Уикенд“. В същото време на нея, както и на множеството фенове, й прави усещане, че оценяващите редовно си затварят очите пред гафовете на Гери-Никол и най-малко към този момент тя се обрисува като един от сигурните финалисти в предаването.

В началото изкусителката се правела на разсеяна и не разрешавала тази очевидна дискриминация да скапе връзките й с милионерската дъщеря. Постепенно обаче от ден на ден се настройвала против певицата и все още двете били в студена война, настояват хора от екипа на шоуто.

СТИЛИСТИТЕ НА „КАПКИТЕ“ В ШОК ОТ ПИТОНА В ГАЩИТЕ НА КОЦЕТО

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР