Шоуменът Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен

...
Шоуменът Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Докато търпим ще има още Гинки



Шоуменът Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и... към профила също изрази позиция по отношение на продажбата на ЧЕЗ. Според него до момента в който поносим всичко, което се случва в България, ще има и други като Гинка.

Той разяснява във Facebook най-актуалната договорка в страната - покупката на активите на ЧЕЗ у нас от Гинка от Пазарджик по този начин:

„ От водача на една политическа мощ беше заложен въпросът по какъв начин може Гинка от Пазарджик на 43 години да си купи ЧЕЗ. А по какъв начин може млада дама от село Крушовица на 28 години да си купи „ Техноимпекс “? " - това попита в Народното събрание Гинка Върбакова, която желае да купи ЧЕЗ. Всъщност и двата въпроса са резонни - и на водача на политическата мощ, и на Гинка Върбакова. И като е почнала тая игра, за какво пък ние да не зададем още няколко резонни въпроса: Как може преди малко приключил студент от Белене на 26 години да си купи „ Кремиковци “? Как може третокурсник по право от Пазарджик на 21 години да оглави пристанище „ Варна? “ Как може трима младежи от Стара Загора – на 20, 21 и 24 години да си купят Дипломатическия клуб в Бояна? Как може юноша от Разград на 28 години да си купи „ Каолин “? Как може юноша с рода от Сирищник на 27 години да си купи петзвезден СПА хотел? Как може дрипльо от преградията на Никозия на 42 години да си купи ски оборудванията в Банско и на Витоша? Да, в България всичко това може! Докога? Докато поносим! "

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР