Шоуменът Слави Трифонов, който се готви да нагази в политиката,

...
Шоуменът Слави Трифонов, който се готви да нагази в политиката,
Коментари Харесай

Слави Трифонов извъртя хитър номер на КАТ с новия си звяр

Шоуменът Слави Трифонов, който се готви да нагази в политиката, бръмчи из софийските улици с непристойно скъпа облага съвсем като на някой арабски шейх – чисто нов черен джип „ Мерцедес-Бенц “ G класа 4х4 за към 500 000 лв., научи HotArena.
Дългия е измежду първите нашенци, притежатели на сходен свръхлуксозен, брониран всъдеход, финален вик на автомобилостроенето. Джипът на Слави с немската регистрация D DG и сатаниския номер с четири шестици е най-скъпият в автопарка на учиндолеца. Концернът „ Мерцедес “ създава високопроходимите всъдеходи вид „ кубче “ по поръчка на предприемачи най-вече от арабския свят, писа „ Уикенд “.

Трифонов се спрял на него най-много поради безупречната сигурност на пътя, която подсигурил. Доставили му автомобилното украшение по поръчка напряко от завода в Грац предходната есен.
Сред най-големите екстри на неповторимото возило е специфичен железен ролбар откъм гърба, който защищава джипа от удари и го прави съвършен при офроуд. Пътната сигурност се покачва и от съществуването на „ помощник “ при шофиране. Системата оказва помощ най-много при шофиране през нощта. Разпознава другите признаци на отмалялост и нехайство и предизвестява лидера образно и със тон при грозящ секунден сън.
След като си направи интервенция на очите в австрийска клиника, Слави към този момент самичък кара колите от автопарка си. Вече нямал проблеми със зрението и употребил персонален водач единствено за пътувания на по-далечни дистанции.

Дългия не стопира да харчи. На 20 юни Слави Трифонов ще взе участие в аукцион на „ Кристис “ в център „ Рокфелер “, Ню Йорк. Предметът, с който телевизионният водещ желае да се снабди, е китара на емблематичния музикант Дейвид Гилмор от групата Pink Floyd.
В забележителната постройка в Манхатън към този момент са изложени 127 от музикалните принадлежности на рок китариста.
Трифонов няма да участва персонално на мястото, като за свои представител изпраща в Голямата ябълка Емил Гатев. Той, дружно със своята брачна половинка Милена, е притежател на музикалната къща „ Гатев и Ко “, която се грижи за поръчките и доставките на инструментите на „ Ку-ку бенд “ в продължение на цели 23 години.

Гатев ще наддава на търга за всяка от пуснатите в продажба китари на композитора от Pink Floyd, като за задачата ще получава указания непосредствено от Трифонов, чрез телефонна връзка. Представителят ще би трябвало да прелети океана преди събитието, с цел да може да прегледа авансово експонатите в залата.
Слави не мисли да щади средства, с цел да придобие една от именитите „ Телекастър “, „ Фендер Стратокастър “ и „ Броадкастър “, с които Гилмор е изсвирил едни от най-прекрасните соло партии в творчеството на групата. Предполагаемата цена на тези марки ще наброява сред 100-150 хиляди $. Сумата за марките „ Гибсън “ и „ Земетис “ се чака да бъде до 70 хиляди $, а за акустичните модели на „ Фред Гретч “ и „ Марти “ – 50 хиляди $.
Всеки един от инструментите е бил част от множеството международни турнета на Pink Floyd, като за аукциона експонатите имат документ за автентичност.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР