Шоуменът Слави Трифонов, който се готви да нагази в политиката,

...
Шоуменът Слави Трифонов, който се готви да нагази в политиката,
Коментари Харесай

Слави извъртя номер на КАТ с новия си звяр СНИМКИ

Шоуменът Слави Трифонов, който се готви да нагази в политиката, бръмчи из софийските улици с непристойно скъпа облага, съвсем като на някой арабски шейх - чисто нов черен джип " Мерцедес - Бенц " G класа 4х4 за към 500 000 лв., твърди " Уикенд ".

Дългия е измежду първите нашенци, притежатели на сходен свръхлуксозен, брониран всъдеход, финален вик на автомобилостроенето. Подобен джип има и дъщерята на Ветко и Маринела Арабаджиеви, който обаче е решен в жълт цвят.

Джипът на Слави с немска регистрация D GD и сатанинския номер с четири шестици е най-скъпият в автопарка на учиндолеца. Концернът " Мерцедес " създава вископроходимите всъдеходи вид " кубче " по поръчка на предприемачи най-вече от арабския свят. Слави се спрял на него най-много поради безупречната сигурност на пътя, която подсигурил.



Доставили му автомобилното украшение по поръчка напряко от завода в Гарц предходната есен.

Трифонов още веднъж кара самичък возилата си от автопарка си, откакто направи интервенция на очите си в австрийска клиника. Дългия към този момент нямал проблеми със зрението и употребил услугите на персонален лидер единствено при пътешестване на по-далечни дистанции.



Сред най-големите екстри на неповторимото возило е специфичен железен ролбар откъм гърба, който защищава джипа от удари и го прави съвършен при офроуд. Пътната сигурност се покачва и от съществуването на " помощник при шофиране ". Системата оказва помощ най-много при шофиране през нощта. " Асистентът " разпознава типичните признаци на отмалялост и нехайство и предизвестява лидера образно със тон или грозящ секунден сън.

Интересна детайлност е, че Слави кара новото си возило с немски табели, с цел да не го глобява КАТ за нарушавания. По този метод икономисва актове за санкции за превишена скорост. Отделно от това Слави си е икономисал и Данък добавена стойност в размер на към 100 000 лв.. Блиц

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР