Шоуменът Деян Славчев-Део успя да изненада жената в живота си

...
Шоуменът Деян Славчев-Део успя да изненада жената в живота си
Коментари Харесай

Део, който от 5 години е чист от наркотиците: И без дрога се живее интересно – ето, аз съм доказателството!

Шоуменът Деян Славчев-Део съумя да изненада дамата в живота си с ненадейно предложение. Точно на 7 юли водещият на Тото игрите я изненада с сантиментален подарък. Подготовката била подобаващ миг водещият да предложи брак на обичаната си Мариана, с която скоро направиха 3 години връзка, научи HotArena.

„ Отдавна обмисля концепцията за женитба, въпреки че с нея и без нея нищо няма да се промени. Двамата са доста щастливи откогато имат бебе и единствено то им е в главите. Даже се майтапят, че се готвят за второ ”, издават близки до водещия.

Самият Део много изчака да има деца и без подозрение, в този момент ще се опита да навакса пропуснатото с младата си обичана. Двамата имат съвсем 17 години разлика, само че тя по никакъв начин не проличава в държанието им. Както Деян е млад и деятелен, по този начин половинката му е много рационална и виновна жена. Всъщност точно на нейния сдържан метод на живот се дължи една от най-големите промени в живота на шоумена. С помощта на Мариана, блондинът вечно се откачил от дрогата, която съсипвала живота му в младостта.

" Може би в случай че го правех през днешния ден нямаше да мога да приказвам и да се държа обикновено ”, изяснява Део. Процесът почнал преди осем или девет години, когато внезапно почнал да усеща, че всички опиати му работят зле. В началото обаче постоянно залитал назад към тях.

„ Най-хубавото в дрогата е, че я стопирах. Отне ми в действителност доста години. Смених фрапантно средата. Беше доста мъчно, тъй като трябваше да скъсам с хора, които доста обичам и на които държа. Но в последна сметка сложих себе си преди всичко и от раз скъсах с предишното си. Надявам се, че тази борба съм я спечелил. Всеки ден повеждам битка, с цел да не се върна към опиатите. Истината е, че изкушението е огромно – един безконечен ваучър, само че просто би трябвало да намериш сили да сложиш точка. Без опиати изрично може да се живее забавно и щастливо – ето, аз съм доказателството. От 5 години не съм пипнал нищо! ”, признава русокосият водещ.

Откакто е с Мариана в ежедневната му борба с дрогата, Део към този момент си има съдружник. Екзотичната красавица го тласка към правия път и водещият й е безпределно признателен за това. За разлика от други глезени девойки, красивата мулатка е доста дисциплинирана, виновна и работлива, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР