Шоубизнесът изкара на мускули цялата зима заради пандемията, но за

...
Шоубизнесът изкара на мускули цялата зима заради пандемията, но за
Коментари Харесай

Клондайк в поп фолка: ДесиСлава със 70 бона за месец, Софи я...

Шоубизнесът изкара на мускули цялата зима поради пандемията, само че за сметка на това в този момент се радва на богат берекет. Певците се оядоха от участия и възнаграждения, изключително по абитуриентските балове. Проверка на „ Уикенд” сподели, че Деси Слава е прибрала 70 бона за месец, а колежката й Софи Маринова – 55 хиляди единствено за две седмици. Звездите на „ Пайнер” едвам смогват с уговорките си. За разлика от тях сътрудниците им от поп музиката всеобщо не афишират никакви свои участия. И при тях обаче сега е истински Клондайк!

След дългите месеци, в които заведенията бяха затворени поради пандемията, хората очевидно са мощно зажаднели за занимания и жива музика. Това проличава от заетостта на родните звезди след отварянето на кръчмите. Цели 14 участия да вземем за пример и имала Деси Слава единствено през май. Месецът на баловете се е оказал доста плодороден за звездата, която компенсира с работа проблемите в персоналния си живот в последно време. След като през зимата тя блесна като Макаронът в шоуто на Нова тв „ Маскираният певец”, в този момент може да се похвали с многочислени предложения, като не си разрешава да отклони нито една от тях. Този месец да вземем за пример е имала участия през ден, а на 22-и е пяла на цели две места. Говори се, че хонорарите й са по 5 бона на излизане пред аудитория, което значи, че единствено около баловете е прибрала 70 хиляди лв., написа hotnews.bg.

Колежката на Деси – Софи Маринова, излъска блясъка си на звезда около присъединяване в шоуто „ Като две капки вода”. Въпреки че не се показа доста добре в него, ромският славей напомни на хората за себе си в най-подходящия миг – около баловете. С това си подсигурява касов триумф по кръчмите. С парите, които е съумяла да натрупа, тя може умерено да покрие разноските на цялата си рода. Става въпрос за 55 000 лв., събрани в границите на последните две седмици. Това са парите от 11 участия, които ромската перла е имала след 11 май. Отделно от това са хонорарите й от шоуто на Нова тв.

В същото време се приказва, че сътрудника й Фики Стораро, който стана втори в „ Капките”, е имал 10 участия за месец май. Покрай баловете имало огромен интерес към него, само че той отклонявал някои от поканите поради брачната половинка си Гюлджан, която е бременна с второто му дете. От 50-те хиляди лв., които Фики е спечелил, най-малко половината отиват в сметките на продуцента ми Митко Пайнера, само че младият музикант не се оплаква. Той се разва и на хонорара от шоуто на Маги Халваджиян, тъй че с наслада и успокоение чака раждането на бебето. Бъдещият баща от в този момент има солидни оферти за работа на морето през лятото. Това е най-натоварения сезон за артистите и Фики към този момент е предизвестил фамилията си, че ще е компактно ангажиран най-малко до септември.

Джена публично има 6 участия през май. Пайнерката е пяла в София, Велинград, Петрич, Симитли и Враца. Хонорарът й е 5000 лв.. Това значи, че за 31 дни тя е прибрала 30 000 лв.. Разбира се, огромна част от парите са за продуцентите й от „ Пайнер”. Снахата на „ Канарите” е измежду най-оборотните певици и е учудващо да има единствено 6 изяви. Възможно е да не са оповестени всичките й участия. Изпълнителката на „ Яко ми е “ преди дни пусна дуетно парче с протежето на Криско – Тита, което носи просташкото заглавие „ Да си траят”.

Преслава има двойно повече изяви от Джена. Най-оборотната изпълнителка на „ Пайнер” е оповестила цели 12 участия за този месец. Добричлийката към този момент е извила глас в множеството клубове, като остава единствено да зарадва своите почитатели в Бургас и на Слънчака. Нейният хонорар е 7000 лв., което значи, че за месец е проработила 84 бона.

Емануела, която най-вече недоволстваше поради коронавирус ограниченията, е осъществила 5 участия през май, а тези дни ще пусне плейбек на още 3 гостувания в нощни заведения. Хонорарът на певицата за един ангажимент е 4000 лв., тъй че тя лапне 32 бона този месец. Разбира се, облажването не умилостивява русата изпълнителка, която не стопира да бълва всекидневно постове срещу ограниченията.
Мара Отварачката се завърна още веднъж на фолк сцената, само че не се радва на необикновен интерес. Миньончето от Стара Загора има единствено едно присъединяване за месец. Хонорарът й е 5 бона, само че няма искащи заведения, които да ги заплащат.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР