Шопинг. Това сложно съставно и многофазно нарицателно, което неизбежно ни

...
Шопинг. Това сложно съставно и многофазно нарицателно, което неизбежно ни
Коментари Харесай

На пазар за знания или как шопингът да ни излиза на плюс

Шопинг. Това комплицирано съставно и многофазно нарицателно, което неизбежно ни вълнува. И въпреки този, а и идващите месец-два, да са обичайно по-обрани откъм извършване на покупки и вложения в нови придобивки, няма по какъв начин напълно да го избегнем, точно поради набирането на най-необходимото.  

Шопингът е не просто пазар, освен метод да си купим това от което имаме потребност, а за някои и неща, от които не се нуждаят, само че и цяло преживяване, което в случай че се прави вярно, се чака да основава позитивни страсти и да провокира задоволство.  
Как да сме на плюс и през празничния януари
Изпратихме остарялата година, похапнахме добре около коледните празници, и не щеш ли месец януари още веднъж е тук и предлага нова порция от съб...
Прочети повече
Да харчиш безсмислено и с “широки пръсти ”, както споделят, не е най-разумният метод и към този момент от ден на ден хора приказват за бюджетиране и вярно систематизиране на финансите. Виждаме тренда даже в обществените медии и колкото и да е необичайно за мнозина, дори в TikTok можете да попаднете на видеа на тематика финанси или образуване на средствата за дома. И в случай че ги съчетаете с видеата за подготовка на седмичното меню и заготовки, е изцяло допустимо да се превърнете в стопанин на своя дом.  

Не за всички обаче подготовката и разпределението на бюджета са розов клип от няколко секунди на чийто декор звучи съвременно хитово парче. Тогава идва моментът, в който е добре да можем да размислим вярно и да заложим на значими принадлежности, които да ни оказват помощ да съставим вярно фамилния бюджет, пък даже и единствено в перото за хранителни разноски. Повярвайте, и това не е елементарно от време на време.  Хубавото е, че можем да разчитаме на технологиите и на многото принадлежности, които ни разрешават да си вършим описи с нужните хранителни или нехранителни артикули и ни оказват помощ да следим какво понижава в хладилника. Освен това за нас са налични и безчет предписания онлайн, които да ни дават скъпи хрумвания какво и по какъв начин да приготвим. Но какво, в случай че всичко това е на едно място. Lidl Plus, мобилното приложение на Lidl, дава опция на своите консуматори да се радват на редица комфортни функционалности, които вършат деня една концепция по-малко под напрежение и постоянно ги извеждат на плюс. Нови предписания за разнообразни усети и разнообразни хранителни режими, едно място, на което да видиш всички настоящи брошури, да съхраняваш своите онлайн касови бонове, с цел да следиш какво и по какъв начин си похарчил, както и разнородни предложения, които да те изненадат с вкусни оферти на специфични цени. Всичко това е събрано на едно място, дружно с лоялна карта несъмнено, която може да се употребява във всеки магазин на веригата.  

И в случай че всичкото това познание не е задоволително, в действителност Lidl Plus предлага още една забавна функционалност. Това са специфичните предложения от сътрудниците на приложението, които дават на всеки консуматор невероятни понижения за разнообразни услуги или артикули. А в месеците, когато още е студено и температурите са плашещо негативни, какво по-добро от офертата на новия сътрудник в Lidl Plus, езикова школа Интелект, които оферират 20% понижение на разнообразни курсове по британски език до края на януари, както за начинаещите, по този начин и за тези, които желаят да развият и надградят своите граматични знания. Приложението дава отстъпка и за кандидат-студентите с подготовка за IELTS, както и подготовка за матура по британски.  

Да пазаруваш и да си на плюс е не постоянно допустимо, само че когато съчетаваш потребното с приятното разбираш, че новите познания са единствено на един клик разстояние. Знание, което разкрива нови хоризонти и ни оказва помощ да ставаме все по-добри.
Lidl се включва в международната акция Veganuary
Lidl се включва в международната акция Veganuary, която въодушевява да се въздържаме от използването на скотски храни през първия месец...
Прочети повече
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР