Шон Пен заплаши, че ще унищожи наградите си Оскар заради

...
Шон Пен заплаши, че ще унищожи наградите си Оскар заради
Коментари Харесай

Шон Пен ще претопи статуетките си, ако Зеленски не говори на Оскарите

Шон Пен заплаши, че ще унищожи премиите си " Оскар " поради нежеланието на уредниците украинският президент Володимир Зеленски да приказва на церемонията, която ще се състои довечера.

Актьорът назова такава липса на предпочитание за поддръжка на украинците " най-мрачния миг в историята на Холивуд ".

Пред Си Ен Ен Шон Пен, който беше в Украйна и в Полша, с цел да снима документален филм за войната и бежанците, се зарече обществено да претопи статуетките си, в случай че продуцентите на шоуто отклонят опцията Зеленски да направи изказване довечера.

Подобна концепция стартира през седмицата една от водещите на церемонията Ейми Шумър, само че добави, че е получила отвод.

" Моля се да няма арогантни хора, които да се одобряват за представители на по-голямото положително в моята промишленост, които са решили да няма присъединяване на водача на Украйна ", добави той.

Шон Пен има две статуетки за най-хубава мъжка роля - за " Реката на тайните " през 2003 година и за " Мляко " през 2008 година Тази година той не е измежду номинираните, само че се появява във кино лентата на Пол Томас Андерсон " Licorice Pizza ", един от кандидатите за най-хубав автентичен сюжет.

Зеленски е имал диалози с Академията за кинематографично изкуство и науки на Съединени американски щати, връчваща премиите " Оскар ", да направи послание по време на наградната гала по-късно през днешния ден, настояват " Ню Йорк пост " и " Дейли мейл ".

Според неназовани източници се обсъждало малко изявление на Зеленски. Не е ясно дали то ще е онлайн или ще е авансово записано. Имало и диспути би трябвало ли най-известните в света филмони награди да останат аполитични, до момента в който в Украйна бушува война.

Засега американската Академия не е коментирала изказванията. Телевизия Ей Би Си, която ще излъчва шоуто, също не е направила коментар по тематиката.

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР