Шон Пен смята, че новият документален филм за мексиканския наркобос

...
Шон Пен смята, че новият документален филм за мексиканския наркобос
Коментари Харесай

Шон Пен се страхува за живота си

Шон Пен счита, че новият документален филм за мексиканския наркобос Ел Чапо слага в заплаха холивудската звезда.

Актьорът се срещна с нарушителя, чието същинско име е Хоакин Гусман , през октомври 2015 година Според писмо на юриста Тиодор Бутрус-младши до ръководителите на " Нетфлик ", които продуцират лентата, представено от в. " Ню Йорк таймс ", по техните ръце " ще има кръв, в случай че този филм аргументи физически вреди " на Пен.

 Шон Пен издал несъзнателно Ел Чапо
Шон Пен издал несъзнателно Ел Чапо

Пен описа, че през октомври 2015 година е отишъл в мексиканската джунгла, където е имал среща с Ел Чапо, която е траяла седем часа

Според артиста документалната лента, наречена " The Day I Met El Chapo ", загатва , че той е оказал помощ за залавянето на Гусман от американските управляващи и може да стане мотив за офанзиви против него от към момента правилни на Ел Чапо сили.

Филмът преглежда срещата на Ел Чапо с Шон Пен и мексиканската актриса Кейт дел Кастильо, който по това време беше един от най-търсените мъже в света.

От " Нетфликс " показват в отговор, че са търсили Пен за присъединяване в документалния филм, само че той е отказал. " Събитията към към този момент известната среща са добре документирани, в това число и от самия Пен в " Ролинг стоун " и многото му мнения по-късно ", обявиха от компанията.

60-годишният необут на наркокартела Синалоа съумя да избяга през 2001 година от мексикански затвор, беше задържан през 2014 година През лятото на 2015-а той още веднъж избяга от пандиза с оптималната сигурност през прокопан за задачата тунел.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР