Шон Пен е загрижен за бъдещето на киното поради нарастващата

...
Шон Пен е загрижен за бъдещето на киното поради нарастващата
Коментари Харесай

Шон Пен е загрижен за бъдещето на киното

Шон Пен е угрижен за бъдещето на киното заради възходящата доминация на стрийминг услугите. 61-годишният холивудски артист се влюбва в киното от ранна възраст, само че с възхода на стрийминг платформите и въздействието на пандемията той се чуди какво ще донесе на киното бъдещето, предава БГНЕС.

„ Работата, която познавах, не е тази на днешния ден. Особено с дълготрайните последствия от пандемията, знаете, на всяко равнище на този бизнес или креативно основаване на филми, човек се чуди какво ще донесе бъдещето “, сподели той в изявление за " Sky News ".
Вижте какъв брой красива е дъщерята на Шон Пен (СНИМКИ)
Шон Пен е благополучен и горделив татко. Дилън, дъщерята на 61-годишния артист, е огромна хубавица, която също така е и доста надарена. Тази с...
Прочети повече
„ Чрез усилване на стрийминга, опцията за гледане на филми в домашните кина и по този начин нататък... нищо не е като преди. Все още съм индивидът, който се влюби в девойката, наречена " кино ", в тъмната кинозала с непознати към мен. " Шон оприличи стрийминга с голяма книжарница, в която хората в никакъв случай не се засичат.

Още от КИНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР