Шолц имаше предвид войната на Русия срещу Украйна, произтичащото от

...
Шолц имаше предвид войната на Русия срещу Украйна, произтичащото от
Коментари Харесай

В обхванат от криза свят канцлерът на Германия използва новогодишната си реч, за да изрази увереност

Шолц имаше поради войната на Русия против Украйна, произлизащото от това повишаване на цените на силата, страданието по време на пандемията от ковид и офанзивата от Хамас, който провокира военната атака на Израел в Газа.

„ Резултатът е, че ние също би трябвало да се променим “, сподели той. „ Това е обезпокоително нещо за доста от нас. В някои е също провокира неодобрение. Приемам това драговолно. Но също по този начин знам това: ние в Германия ще го преживеем. без отопление предходната зима, откакто Русия прекъсна по-голямата част от доставките си на природен газ за Европа.

„ Нещата се обърнаха по друг метод. Инфлацията понижа. Заплатите и пенсиите се повишават. Нашите газови складове са цялостни до ръба за зимата “, сподели той, изразявайки убеденост в политиките на своето многопартийно съдружно държавно управление.

Германското държавно управление, ръководено от Шолц, стана известно с вътрешни битки през две години на власт и видя своите рейтингите в анкетите падат. Икономиката на Германия също...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР