Шокиращо видео се появи в социалните мрежи в Благоевград. Младо

...
Шокиращо видео се появи в социалните мрежи в Благоевград. Младо
Коментари Харесай

ВИДЕО: Момиче твърди, че общински съветник от Благоевград я заплашва с изнасилване

Шокиращо видео се появи в обществените мрежи в Благоевград. Младо момиче показа ВИДЕО, на което съгласно нея е сниман общинският консултант Христо Ковачки, който предлага секс против пари на младо момиче. След като момичето отхвърля, хипотетичният упрекнат декларира " ".
Ето какво написа във Фейсбук и момичето на име Надя, която по информация на Actualno.com е работела като масажистка в хотел на общинския консултант:
" Здравейте! Ето едно видео от хотел " Монте Кристо ". Собственикът Христо Ковачки - Мама Кажа, заплашва с обезчестяване. Не ходете да работите там. Дебне зад всеки ъгъл... ". От мненията под поста излиза наяве, че младото момиче, което е на 25 години, се е съветвало с юрист, само че съгласно него, видеодоказателството нямало да бъде взето поради в съда, при вероятно дело за полов тормоз и закани.
" Не групирам лайкове! Не е елементарно да осъдиш човек с пари и откакто познава всички в прокуратурата! След като нямам доказателства също така видео. А видео от телефон към момента не е доказателство с съда! Ако не знаете по какъв начин стоят нещата, не е нужно да изразявате глупАво мнение! Клипът е оповестен не за лайкове а с цел да видят хората какви хора работят в общината! И да си имат едно мислено ", написа още Надя.
Actualno.com опита да се свърже с момичето за уточняващи въпроси, само че до написването на този материал към момента нямаме отговор.
Жителите на града незабавно изпаднаха в същински потрес от видеото и приканиха за самосезиране на прокуратурата.
Отправихме и следните въпроси към община Благоевград:
1) Общината ще направи ли инспекция по случая?
2) Ако се откри, че историята е действителна, и лицето от видеото от общинският консултант Христо Ковачки, той ще бъде ли отхвърлен от общинския съвет?
Продължаваме да търсим и господин Ковачки за коментар по тематиката.
Христо Ковачки е общински консултант от Политическа партия " Народен съюз ". Собственик е на хотел " Монте Кристо " в града, ресторантьор и притежател на градската баня. Досега името му не е намесвано в подобен скандал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР