Шокиращо видео обикаля социалните мрежи от понеделник насам. В него

...
Шокиращо видео обикаля социалните мрежи от понеделник насам. В него
Коментари Харесай

Ужасяващо ВИДЕО: Млади негърки бият на убиване момиче инвалид в Чикаго

Шокиращо видео обикаля обществените мрежи от понеделник насам. В него се вижда по какъв начин няколко момичета-афроамериканки от Чикаго грубо пребиват 15-годишно момиче със специфични потребности.

Приятелка на жертвата на побоя Джанис Харис показа в Туитър, че тийнейджърката е била атакувана, откакто попитала групата девойки къде се намира най-близката станция на метрото.

Приятелката твърди още, че Харис има ментален кусур, получен след кончината на майка ѝ.



На фрагментите се вижда по какъв начин групата нападателни чернокожи девойки атакуват връстницата си, която пищи, до момента в който е удряна свиреп в лицето. Харис се пробва да се отбрани, само че не съумява и е засипана от дъжд от юмруци.

На клипа се чува по какъв начин нападателките крещят, че Харис щяла да ги издаде на полицията, след което момичето е проснато на земята и боят продължава.

Ужасяващият клип е гледан над 4.5 милиона пъти.

Впоследствие е станало известно, че след побоя Харис към този момент е със фамилията си и в сигурност.

Малко по-късно в мрежата се появи друго видео, в което част от нападателките на момичето неработоспособен се извиняват за постъпката и признават, че са получили закани за разпра.



Междувременно стана известно, че 35-годишен мъж и 17-годишно момче са арестувани по отношение на жестока офанзива против три бели момчета в скейт парк в Калифорния. Побоят в Обществения Парк в Морено Валли, станал в събота, е бил сниман с камера. Полицията продължава да търси трети нападател, взел участие в багра.



Разследване по случая бе стартирано, откакто в Инстаграм се появи видео, в което двама афроамериканци атакуват един по един бели момчета в скейт парка. Първо се вижда по какъв начин те се нахвърлят върху момче, което седи на маса, а по-късно двамата гонят друго момче.

 After the men assault the first teen they take off running after another one. The teen can be heard yelling: `It wasn`t me! It wasn`t me!` as he sprints away from the man in white
 The teen curls up in a ball and sounds as though he`s saying: `Nothing happened I swear to god` as the men repeatedly punch and kick him before finally retreating

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР