Шокиращо, но факт – лекарите предпочитат да си оправят холестерола

...
Шокиращо, но факт – лекарите предпочитат да си оправят холестерола
Коментари Харесай

Как лекарите си свалят холестерола?

Шокиращо, само че факт – лекарите избират да си оправят холестерола с естествени средства. Специалистите по здравето, за които и никоя човешка болка не е непозната, се доверяват на от дълго време одобрения „ чистач “ на холестеролните плаки – Visilife (Висилайф).

Съдържащ екологично чисто масло от дълбоководни, антарктически скариди Крил, Visilife доставя специфични омега-3 мастни киселини в тялото, които работят като натурален контраст на рисковите мазнини в кръвта. За успеваемостта на Visilife свидетелства освен персоналният опит на доктор А. Димов от Пловдив и на доктор С. Кирилов от Сандански, които към този момент са оставили високите стойности на холестерола и триглицеридите зад тила си, а и наблюденията от клиничната процедура на доктор Кр. Динкова от София.

Ето какво регистрират към този момент изпробвалите лекари:

Холестеролът е в норма без медикаменти

 „ Когато открих, че имам повишен холестерол и триглицериди, незабавно си назначих статин. Той натоварва черния дроб и по тази причина пиех единствено по 10 mg/ден. Исках обаче да го заменя с нещо безвредно и по този начин се стопирах на Visilife.Приемам Visilife постоянно от няколко месеца в дозата, предложена в листовката. Трябва да призная, че успеваемостта му ме изненада. Не единствено че към днешна дата изцяло съм спрял приема на статина, ами и кръвните ми проучвания демонстрираха, че всичко е съвършено. През февруари регистрирах, че с Visilife общият ми холестерол е паднал на 4,64 mmol/l, а триглицеридите към този момент са 1,66 mmol/l. Стойностите на „ положителния “ и „ неприятния “ холестерол са в златната среда – HDL е 1,91 mmol/l, а LDL е 1,8 mmol/l. “
Д-р Атанас Димов, общопрактикуващ доктор, МЦ „ Димед “, Пловдив

Свалих си холестерола с натурално средство

 „ При профилактичен обзор ми откриха висок холестерол – 14 mmol/L. Започнах терапия със статини, с която смъкнах холестерола на 7 mmol/L. От медикаментите се усещах зашеметен и изнемощял, имах болки по мускулите. Затова през 2017 год. потърсих по-щадящо лекуване и по този начин попаднах на Visilife.

Направих си скица – пиех по 2 капсули Visilife на ден и понижих статина на половина. По този метод и без смяна в метода ми на хранене за 3 месеца индикаторите ми бяха прелестни – холестеролът бе намалял от 7 на 4,5 mmol/L. След повече от 1 година непрестанен банкет на Visilife в доза от 1 капсула дневно аз към този момент стопирах статина. Следя се постоянно и всичко е в норма. Само с Visilife. Чувствам се чудесно. “
Д-р Славчо Кирилов, пулмолог, Сандански

Visilife намалява холестерола с 30% за 3 месеца

 „ Когато открих, че имам повишен холестерол и триглицериди, незабавно си назначих статин. Той натоварва черния дроб и по тази причина пиех единствено по 10 mg/ден. Исках обаче да го заменя с нещо безвредно и по този начин се стопирах на Visilife.

В моята процедура естественият артикул Visilife се наложи и потвърди. Той e с клинично доказан резултат върху сърдечно-съдовите проблеми. В следените от мен случаи открих, че одобряван за интервал от 3 месеца (1 месец в доза от 2х1 капсула на ден и 2 месеца в доза от 1 капсула на ден) той намалява равнищата на общия холестерол с към 30%.
Значима позитивна смяна регистрирам и върху равнищата на LDL („ неприятния “) и HDL („ положителния “) холестерол. Ефектът от приложението на Visilife не се разграничава по отношение на възрастта и пола на пациентите. Продуктът е изцяло подобаващ и при лица със съпътстващи болести, чиято здравна картина е усложнена.
Д-р Красимира Динкова, д.м., експерт по Пневмология и фтизиатрия, ВМА – София

 Можете да откриете Visilife в най-близката аптека до вас.

Повече информация за Visilife може да намерите ТУК >>>

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР