ШОКИРАЩИ правителствени бележки разкриват отчаяната борба на Обединеното кралство за

...
ШОКИРАЩИ правителствени бележки разкриват отчаяната борба на Обединеното кралство за
Коментари Харесай

Бомбени документи разкриват отчаяна борба за самолет за 750 000 британски лири за транспортиране на британци от Ухан, докато Covid избухна

ШОКИРАЩИ държавни бележки разкриват обезверената битка на Обединеното кралство за превозване на британци от Китай, до момента в който Covid се популяризира отвън надзор.

За първи път The Sun може извънредно да разкрие неистовата вътрешна работа на държавното управление, до момента в който те се мъчеха да схванат тайнствен вирус, който в последна сметка умъртви повече от три милиона души.

Досието от 52 страници от имейли разкрива лудите различия сред външния министър Доминик Рааб и неговия личен състав, до момента в който се опитваха да изтеглят хванати в капан британци от гъмжащия от Covid Ухан.

Документите разкриват логистичния пъкъл на опитите за извеждане на английски жители от Китай, до момента в който самата страна се затваряше с облечени в рискови медици, обикалящи по улиците.

Имейлите, забелязани от The Sun, демонстрират, че съветниците са предупреждавали Рааб за това беше „ съвсем невероятно “ да изтегля експатите и да ги докара на безвредно място.

Телефоните звъняха без спиране, до момента в който смъртоно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР