Шокиращи подробности изплуваха наяве по време на дело срещу бивша

...
Шокиращи подробности изплуваха наяве по време на дело срещу бивша
Коментари Харесай

Учителка, майка на пет деца, спала с ученици

Шокиращи детайлности изплуваха нескрито по време на дело против някогашна учителка, майка на пет деца, която се призна за отговорна за секс с възпитаници в американския щат Илинойс, заяви „ Фокс нюз”.

41-годишната Сара Майърс от Гардън Прери беше наказана на 10 години затвор по обвинявания, че е имала интимни контакти с двама гимназисти. Историята обаче не завършва до тук.

Разследващите са открили, че американката, която е преподавала на деца със специфични потребности, е правила секс и с различен възпитаник, само че от различен окръг. Тийнейджърът, чието име и възраст се пазят в загадка, не е бил със специфични потребности, показват управляващите.

Според прокуратурата момчето единствено е докладвало в полицията, че има интимни връзки със Сара Майърс от месец ноември 2016 година. Води се следствие и по този случай. 41-годишната жена е била учителка по математика.

Това е следващият подобен случай в Щатите. По-рано през този месец стана ясно, че преподавателка от Уисконсин е била задържана по обвинявания, че е имала полова връзка с възпитаник, която е траяла половин година. Преди това пък управляващите задържаха 23-годишна учителка от Тексас, която е правила секс с някогашен собствен възпитаник, който по това време е бил на едвам 15 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР