Шокиращ случай с американката Лиза Скарбъроу. Момичето посетило обикновен салон

...
Шокиращ случай с американката Лиза Скарбъроу. Момичето посетило обикновен салон
Коментари Харесай

Ампутираха двата крака на жена след посещение в салон за педикюр

Шокиращ случай с американката Лиза Скарбъроу. Момичето посетило елементарен салон за хубост, с цел да си направи педикюр. След като се върнало от процедурата, то почувствало внезапно утежняване на здравето си.

Прилошало й и по-късно почнала да халюцинира, съобщава британският таблоид The ​​Sun. По време на такива състояния тя видяла брат си, който умрял преди време. След известно време дамата решила да извика кола за спешна помощ. В болничното заведение, макар помощта на лекарите, американката изпада в кома.

Лекарите открили, че кръвообращението на двата крайници е спряло, почнала е некроза. В резултат на това двата крайника са отчасти ампутирани.

Както се разбра, болестта е по виновност на майсторката по педикюр, която употребила непочистени принадлежности.

Дошлата на себе си жена изпаднала в потрес, когато се събудила, и настояла салонът да поправи вредите, нанесени на здравето й. Собствениците на институцията обаче отхвърлиха да изплатят средствата, не оказа помощ и съдът.

Оказа се, че съгласно изискванията на застраховката компанията не е длъжна да покрива вреди от дейностите на нейния личен състав. И даже в случаите, когато здравето на клиента е съществено повредено.

По съвет на юрист дамата спря по-нататъшните правосъдни разногласия. Както означават медиите, тя може единствено да стартира да живее отначало.

Превод: GlasNews

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР