Шокирани сме от три неща, които станаха в парламента. Първото

...
Шокирани сме от три неща, които станаха в парламента. Първото
Коментари Харесай

ГЕРБ с нови обвинения към Петков: За вероятно разкриване на класифицирана информация

" Шокирани сме от три неща, които станаха в Народното събрание. Първото е, че министър-председателят Кирил Петков няма отговор на въпросите за Gemcorp и така наречен „ просто меморандум “. Второто е, че претендент на Българска народна банка получава заплашителни СМС-и да не взе участие в обществено оповестена процедура. Третият потрес е, когато от трибуната на Народно събрание министър-председателят заяви за профилирана интервенция, която може би се прави от работа „ Военна информация “ и освети освен имената на военнослужещи, само че и сигурността на тези хора. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, представена от Dariknews.bg

" Надявам се, че тази интервенция е съгласувана и позволена от министъра на защитата, както и президентът да е известен като Върховен главнокомандващ. Ако не е по този начин, ние желаеме незабавно привикване на Консултативен съвет по национална сигурност, тъй като сме уверени, че тази информация освен е класифицирана, тя съставлява и държавна загадка ", кацза още депутатът.

Атанасова прикани Държавната комисия за класифицирана информация да разгласи има ли тази информация гриф. " Според нас това не е единствено аматьорщина, която се показва за следващ път, само че това е и против националната сигурност, както и жестоко посягане против хората, които вероятно са изпратени там ", сподели тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР