Шокирани шофьори станаха свидетели на ужасяващия момент в Лонг Айлънд,

...
Шокирани шофьори станаха свидетели на ужасяващия момент в Лонг Айлънд,
Коментари Харесай

Смърт при слънчево затъмнение: Педиатър в Ню Йорк загина при злополука с ремарке Airstream

Шокирани водачи станаха очевидци на ужасяващия миг в Лонг Айлънд, Ню Йорк, доктор падна от вратата на движещо се ремарке, стискайки дръжката преди изгубила хватката си, до момента в който пътувала да гледа затъмнението, сподели полицията.

Полицаите от щата Ню Йорк написаха в известие за пресата, че вятърът е предиздвикал вратата на ремаркето на Airstream 2024 да се отвори на щатски път 12E в Уотъртаун, убивайки 58-годишната експерт по детска алергия и имунология, доктор Моника Воронецка. в събота. Съпругът й е управлявал Dodge Ram 2019 година, теглейки ремаркето по време на случая.

„ Свидетели зад Airstream настояват, че са видели вратата от страната на пасажера на Airstream отворена, ръката на Моника Воронецка да виси на вратата, откакто вятърът е предиздвикал вратата да се отвори, карайки я да бъде изхвърлена от Airstream, “ пишат бойци в известието си.

Д-р Stony Brook Medicine, 58-годишната Моника Воронецка, умря в събота, откакто беше изхвърлена от движещо се ремарке на Airstream по време на фамилно пътешестване.( Monika Woroniecka/Facebook)

Полицаят от щата Ню Йорк Джак Келър сподели пред Fox News Digital, че фамилията се е запътило на север, с цел да види затъмнението, и че дъщерята на Woroniecka и приятелят на щерка й са били в ремаркето, когато вратата се отвори.

Тя беше изхвърлена от ремаркето и удари главата си в рамото на пътното платно, сподели полицията. Първите незабавно откарали Woroniecka в незабавното поделение на Samaritan Medical Center, където тя скоро се поддала на пострадванията си.

Щатската полиция сподели, че проверява събитията, довели до нещастието.

„ Все още се опитваме да определим дали вратата е била оставена открехната или е била отворена “, сподели Келър. „ Мисля, че тя просто се опитваше да я затвори – просто е прекомерно рано да се дефинира тъкмо дали казусът е бил подобен. Може би е чула вятър, който идва през него, което е привлякло вниманието й към тази врата. По някакъв метод вратата се отваря и вятърът я изтласква да излезе врата – по-късно тя удря главата си в земята. "

" Това е ужасяваща покруса за това оскъдно семейство Понеделник.

Пътническите ремаркета не са проектирани да транспортират пасажери, до момента в който са в придвижване, съгласно уеб страницата на Airstream и техните притежатели се поучават да се возят в своите теглещи транспортни средства, когато ги транспортират.

На фотографията е филмовият откъс Airstream на фамилията. Щатската полиция в Ню Йорк заяви, че брачният партньор на доктор Моника Воронецка е теглил ремаркето в Dodge Ram, когато вятърът е отворил вратата на ремаркето. Ужасени водачи станаха очевидци на дамата, която висеше на дръжката на вратата, преди да изгуби хватката си. (Раздача от щатската полиция на Ню Йорк)

Woroniecka работи в Stony Brook Medicine от началото на 2000-те години, съгласно нейната биография на уеб страницата на болничното заведение.

„ В допълнение към лекуването на деца с хранителни, екологични, лекарствени алергии и алергии към ужилване от пчели, тя лекува детска астма и кожни болести като екзема и копривна тресчица “, гласи обявата. „ Д-р Woroniecka има богат опит в оценката на деца за нарушавания на имунитета и чести инфекции. Тя се радва да работи с деца и техните фамилии и да развива дълготрайни връзки със фамилиите, като в същото време ги направлява през положения, свързани с хронични алергии. “

Д-р. Моника Воронецка работи в Stony Brook Medicine от началото на 2000 година и специализира в детска имунология и алергии, съгласно уеб страницата на болничното заведение. (Моника Вороницка/Facebook)

Родният език на Воронецка е бил полски, съгласно нейната биография, която „ [нарисува] фамилии, говорещи полски от далечни дистанции. “

„ Д-р Воронецка обича да пътува, да се разхожда, да спортува и да прекарва време със фамилията и приятелите си “, гласи нейната биография.

„ Stony Brook Medicine е надълбоко тъжен да научи за трагичната загуба на един от нашите уважавани сътрудници през уикенда, доктор Моника Воронецка, доктор в детската болница Stony Brook “, споделиха чиновници на болничното заведение пред Fox Цифрови вести. „ Нашите мисли са с нейното семейство, другари и сътрудници, наранени от това сърцераздирателно събитие. “

Кристина Култър е кореспондент за Съединени американски щати и света за Fox News Digital. Изпратете имейл със препоръки за историята на [email protected].

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР