Шофьорите на Toyota, заедно с шофьорите на триредови SUV и

...
Шофьорите на Toyota, заедно с шофьорите на триредови SUV и
Коментари Харесай

ТОП 20 на най-издръжливите коли, изминаващи повече от 300 000 км без проблеми

Шофьорите на Toyota, дружно с водачите на триредови SUV и някои камиони, могат да чакат най-дълъг евентуален пробег на своите транспортни средства, удостоверява новото изследване на компанията за автомобилни проучвания и търсачката за коли iSeeCars.com.

Специалистите анализирали над два милиона автомобила, създадени и продадени през последните 20 години, класирайки всеки модел съгласно най-големия пробег. 
 Средностатистическият автомобил
Средностатистическият автомобил " втора " ръка с превъртян километраж е с понижен пробег от 50 000 км

Средната възраст на импортираните коли е 10 години

" Това, което виждаме, е лист с извънредно издръжливи транспортни средства, способни да изминат повече от четвърт милион благи, в случай че се поддържат вярно ", сподели изпълнителният анализатор на iSeeCars Карл Брауер. " И с цел да бъде ясно, това изследване не регистрира оптималния живот на тези транспортни средства. Това е просто мярка за настоящите показания на километража. Повечето от тези коли към момента се употребяват. "

Топ 20 на колите с най-голяма евентуална дълготрайност на живота: 
 Графика money.bg, по данни на iseecars
Графика money.bg, по данни на iseecars

Триредовите SUV съставляват половината от листата, потвърждавайки всеобщото потребление на тези транспортни средства и в допълнение илюстрирайки непрестанно възходящата известност на SUV през последните 20 години. И до момента в който двата най-хубави модела са пълноразмерни SUV на Toyota, по-новият, по-усъвършенстван Sequoia изпреварва емблематичния и здрав Land Cruiser по евентуален живот, илюстрирайки желанията на потребителите за по-удобно за фамилии транспортно средство. " Land Cruiser има потвърден опит в издръжливостта, само че остарялата му платформа е засенчена от модерната и усъвършенствана Sequoia, както се отразява в по-интензивното потребление и по-големия пробег, реализиран от по-новия SUV на Toyota ", сподели Брауер.
 Колко печелят автокрадците, откакто отмъкнат колата ви и кои коли са най-желаната плячка?
Колко печелят автокрадците, откакто отмъкнат колата ви и кои коли са най-желаната плячка?

Възвръщаемостта от кражбата може да ви изненада

Камионите са вторите най-разпространени транспортни средства, които доближават над 370 000 км евентуален живот.

" Камионите също оферират композиция от устойчивост и полза, само че не са толкоз гъвкави при транспорта както на хора, по този начин и на товари като SUV, което води до по-малко потребление ", означи Брауер.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР