Шофьорите да се движат с повишено внимание, съветват от Агенция

...
Шофьорите да се движат с повишено внимание, съветват от Агенция
Коментари Харесай

Ремонти по магистралите: Призовават шофьорите да изострят вниманието си

Шофьорите да се движат с нараснало внимание, поучават от Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ) поради ремонтни действия на пътни сектори през днешния ден.
 
Движението по автомагистрала " Хемус " в тунел " Правешки ханове " в посока Варна ще се реализира в една лента, заради ремонтни действия на пожароизвестителната апаратура в изпреварващата лента. Трафикът е ориентиран в дейната лента и са сложени нужните пътни знаци. Срокът за завършването им е до 12.00 ч.
 
Движението по автомагистрала " Хемус " в тунел " Правешки ханове " в посока София ще бъде в една лента, заради ремонтни действия на пожароизвестителната апаратура в дейната лента. Движението ще се прави в изпреварващата лента и водачите би трябвало да съблюдават пътните знаци. Срокът за осъществяване е от 12.30 до 15.30 ч.
 
Движението по автомагистрала " Тракия " от км 13 до км 17 в посока Бургас ще се реализира в една лента, заради ремонтни действия на ограничаващите системи в изпреварващата лента. Преминаването на транспортни средства ще бъде в дейната лента. Срокът е до 17.00 ч.
 
 БГНЕС, архив-->

Движението по автомагистрала " Тракия " от км 2 до км 4 в посока Бургас ще бъде в една лента, заради ремонтни действия на ограничаващите системи в изпреварващата лента. Трафикът е ориентиран в дейната лента. Срокът е до 17.00 ч.

Временно придвижването по автомагистрала " Тракия " от км 196 до км 200 в посока Бургас ще се реализира в дейна лента. Поради ремонт на мантинели в междинна разграничителна линия ще е затворена изпреварващата лента. Движението ще се контролира от сигналисти. Срок е до 17.30 ч.
 
Движението по пътя Костенец - с. Габровица се реализира в една лента от км 148 до км 151 заради частични ремонтни действия на асфалтовата настилка. Срокът за осъществяване е до 17.00 ч. До 17.30 ч. с нараснало внимание да се движат водачите и по пътя Каварна - Кранево от км 43 до км 83. В правата ще се прави косене на шубраци и разчистване на банкети.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР