Шофьори се обръщат по таван заради маркировка и опасна мантинела.

...
Шофьори се обръщат по таван заради маркировка и опасна мантинела.
Коментари Харесай

Коли се преобръщат заради опасна мантинела на столичен булевард


Шофьори се обръщат по таван поради маркировка и рискова мантинела. Такива ”каскади” не са необичайност на столичния бул. ”Никола Мушанов” при отклонението за болница "Надежда ". Там булевардът ненадейно се стеснява. Хоризонтална маркировка свършва в бетонна мантинела, скосена като трамплин.

Заради това, че преградното оборудване не е обозначено със знак, постоянно живеещите в региона стават очевидци на гледки с обърнати коли, предава Нова телевизия.

Един от хората, които са претърпели подобен случай, е артистът Васил Кожухаров. Той кара към 100 метра на две гуми. И за малко да влезе в намиращата се наоколо бензиностанция. „ Имахме две благоприятни условия – да се пързаляме на десните порти на джипа, или да се търкаляме през бензиностанцията. Спаси ни това, че аз инстинктивно отвърнах колата и тя си „ стъпи” на гумите. Но откъснатото ляво колело ни завлече и се пързаляхме чак до след бензиностанцията”, изясни артистът в предаването "Здравей, България ".

„ Спазвам разпоредбите. В мъгла единственият ориентир е линията. А тя ме води в бетона”, описа още той.

„ Многократно обезопасяваме тази скосена колона. Може би ще предложа на „ Транспортна инфраструктура” гъбките на бул. „ Константин Величков” да бъдат най-малко до светофара, с цел да може хората от по-рано да схващат, че се трансформира линията на придвижването на пътя”, сподели кметът на „ Красна поляна” Иван Чакъров.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР