Шофьори: Да забранят каруците по бул. Левски Искат пълна забрана

...
Шофьори: Да забранят каруците по бул. Левски Искат пълна забрана
Коментари Харесай

Безобразие! Деца препускат с каруца по Левски ВИДЕО

Шофьори: Да забранят каруците по бул. „ Левски ” Искат цялостна възбрана на каруците по пътищата Шофьори: Аман от каруци в Хасково

Само на хасковския бул. „ Левски “ може да се види каруца, теглена от пони с две деца в нея. Абсурдната обстановка е от 15 часа през вчерашния ден. Видеото пусна в обществената мрежа общинският консултант Георги Пеев. Каруцата излезе от ул. “Дунав “ на червен светофар. Хлапетата в нея са на не повече от 10-12 години. Из целия град липсва надзор, възмущава се той.
Хасковският бул. „ Левски “ е доста рисково място точно поради безотговорно движещите се каруци. Изскачат от където им падне, движат се с висока скорост. Каруцарите не рядко са деца. Преди месеци точно на този бул. талига връхлетя върху кола.
Подобни обстановки са рискови както за малчутаните, които нямат никакво място там, по този начин и за останалите участниците в придвижването. Шофьори в Хасково от дълго време упорстват да се забрани придвижването на каруци по бул. „ Левски “. Тъй като те се движат все по-безконтролно, е най-добре да има тотална възбрана за каруци в града. Какво би трябвало да се случи, с цел да се постави завършек на това безсрамие, питат те.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР