Шофьорът, който в ранните часове на 1 ноември помля скъпия

...
Шофьорът, който в ранните часове на 1 ноември помля скъпия
Коментари Харесай

Шофьорът на помляния Брабус бил преди това на софри с Любо Чука и Любо Младежа СНИМКА

Шофьорът, който в ранните часове на 1 ноември помля скъпия си " Брабус " в центъра на София, се споделя Джалал Оба, твърди Lupa.bg. Певецът, който разполага с огромен автопарк от скъпи возила, през огромна част от времето си обитава в България и е неразделна част от компанията на две от емблематичните имена на подземния свят и агитката на Левски - Любомир Симеонов и Любомир Костадинов. Двамата са известни във фенските среди с прякорите Чука (или Гребеца) и Младежа и са съществена движеща мощ на компрометираната формация на Сектор " Б " - " София-Запад ".

Джалал Оба, който гастролира на много места из Европа, с цел да показва певческите си качества, само че не и шофьорските си такива, преди няколко дни е бил в столичния хотел " Хаят ", точно с джипа, който потроши нощес. Именно поради Любо Чука и Младежа се бави следствието и те са повода автомобилът да стои над 10 часа на мястото на злополуката.

Веселата компания

Оказа се, че тази нощ групичката е купонясвала в безценен столичен ресторант - " Ла Опера ", който се намира на Околовръстното в София, а след това е траял в настоящото заведение " Джанам ", където се е " маскирал " сносно с алкохол и пури.

Всичко другояче е почнало на една маса с Чука, Младежа и компания, като артистът даже е бил облечен с маркова тениска от марката на Любо Чука, който от известно време залива родния пазар с такава конфекция, която по никакъв начин не е евтина.

Любопитен факт е, че в автопарка на Джалал Оба участват финален модел джип " Ауди ", " Ламборгини ", " Ролс ройс " кабриолет, " Порше кайен " и още няколко по-скромни возила за по към 150 000 лв. всеки. Общата стойност на автопарка му е за над 3 млн. лв..
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР